Mesut Yar: "Emeklilik yaşım gelince bırakacağım"

Emre Saygı’nın sosyal medya platformu Younow’dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü televizyoncu Mesut Yar oldu.

Mesut Yar: "Emeklilik yaşım gelince bırakacağım"
Mesut Yar ‘Hadi Be’ye Konuştu…

Sezon finali yapan ‘Hadi Be’ programında Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Mesut Yar samimi açıklamalarda bulundu.

Emeklilik Yaşım Gelince Bırakacağım

Yaklaşık 15 yıl sonra emekli olmayı planladığını belirten Mesut Yar “İnsanların bir emeklilik yaşı var. Tadında çekilmekte her zaman fayda olduğunu düşünüyorum. Ben herkesten biraz daha önce başladım ve galiba herkesten biraz daha geç bitireceğim. Buraya gelmek için tırnaklarımla kazıdım. Bir amca yada dayı ilişkim olmadan bu noktalara geldim. Bir doyma noktası ve ona ulaşınca tabiki bende çekilmeyi düşünüyorum. Bu da bir 15 ya da 16 yıl sonra olacak gözüküyor” dedi.

Programda Duvarı Bile Konuştururum

Programa katılan konukları konuşturmakta zorluk yaşamadığını belirten Mesut Yar  “Programa katılan konukları konuşturmanın çeşitli formülleri var. Tabi bu formülleri de 30 yılda öğreniyorsun. Bir 30 yıl devam etmek gerekiyor. Emin ol arkamdaki duvarı konuşturamasam bile ağlatırım. Programa gelen konuklar şunu çok iyi biliyor. Buraya geldik aile ortamı, belden aşağı soru sormaz. Kendileri isteyerek geliyorlar. Keyifli de çıkıyorlar.” dedi.

Çok Utangaç Bir Adamım

Çok utangaç bir insan olduğunu ve kendisiyle ilgili övgü dolu sözler duyduğunda kekelemeye başladığını belirten Mesut Yar “Çok utangaç bir adamım. Bütün insanlar gibi benimde gün içinde yapıp utandığım çok şey var. Herşeyden utanırım. Özellikle kendimle ilgili övgü dolu sözler duyduğumda hemen terlerim ve bildiğin kekelemeye başlarım ve adeta dağılırım. Ben başkasına yürüyeyim. Krediyi ben kullanayım.Kendimi eleştirmeyi çok severim” dedi.