Milliyet’te "Şehrin En İyileri Ödül Töreni" depremi!

Milliyet yönetimi "Şehrin En İyileri Ödül Töreni"ne gerekli izinleri veren yöneticilerinden birini işten çıkardı!

Milliyet’te "Şehrin En İyileri Ödül Töreni" depremi!
MedyaRadar'da yer alan habere göre Milliyet’te Sedat Peker’in ‘En hayırsever iş adamı’ seçilmesiyle başlayan kriz, reklam grup başkanı Ahmet Kurşunlu’nun işten çıkarılmasıyla son buldu. Gecenin gerekli izinlerini veren genel müdür Emrah Kurtoğlu ise işin içinden kendini sıyırmasını bildi.

Milliyet Gazetesi’nin geçtiğimiz hafta ‘Şehrin En İyileri Ödül Töreni’nde bir dönemin ünlü mafya babası Sedat Peker “En hayırsever iş adamı” seçilmişti. Devam eden süreçte Demirören Medya Grubu’nda ciddi bir rahatsızlık oluştu ve ‘Mekan’ eki de kapatıldı.

GÜNAH KEÇİSİ KURŞUNLU

Sedat Peker’e verilen ödül sonrası gazetenin Reklam Grup başkanı Ahmet Kurşunlu’nun işine son verildi. Oysaki Milliyet’te Sedat Peker’e ödül verilen gecenin izni çok kritik bir isimden çıktı!

İŞİN İÇİNDEN KENDİNİ SIYIRDI

O isim Milliyet’in Reklam/ İdari ve Mali İşler’den Sorumlu Genel Müdürü Emrah Kurtoğlu. ‘Şehrin En İyileri Ödül Töreni’nden haberdar olan Kurtoğlu, gece izin gerekli izinleri de bizzat kendi verdi.

Ancak olayın basında geniş yer bulması ve Sedat Peker’in geçmişi nedeniyle eleştirilerin birbiri ardını izlemesi sonrası işler birden çığırından çıktı. Kurtoğlu, kriz sürecinden kendini bir şekilde sıyırdı ve olay gazetenin reklam grup başkanı Ahmet Kurşunlu’nun kovulmasıyla sonuçlandı.

MEDYARADAR / ÖZEL

Milliyet’te "Şehrin En İyileri Ödül Töreni" depremi!