Minibüs ile TIR'ın feci kazası!

Antalya- Isparta Karayolu’nda TIR ile minibüsün çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 3’ü çocuk 7 kişi yaralandı.

Minibüs ile TIR'ın feci kazası!
CİHAN'da yer alan habere göre kaza, Antalya- Isparta Karayolu’nun 40’ıncı kilometresinde, Burdur il sınırında gerçekleşti. Isparta’dan Antalya’ya giden Hasan Gündoğan (49) yönetimindeki minibüs, karşı yönden gelen Ayhan Noyan’ın (62) kullandığı TIR ile çarpıştı. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Çarpmanın şiddetiyle hurdaya dönen minibüsün üst bölümü ikiye bölündü.

TIR sürücüsü Ayhan Noyan kazadan yara almadan kurtulurken, minibüs sürücüsü Hasan Gündoğan ile aynı araçta bulunan 24 yaşındaki Şerife Yeşil araçta sıkışarak hayatını kaybetti.

Minibüste bulunan yaralılar Mehmet Şafak Gündoğan(13), Zeynep Gündoğan(16) ve Rabia Çınar(2) Antalya’daki Eğitim Araştırma Hastanesi’ne; Zeynep Gündoğan (50), Selime Çınar (6) ve Fatma Gül Çınar (4) Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı Kübra Çınar (24) ise Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Kazaya karışan TIR şoförü Ayhan Noyan, jandarma ekipleri tarafından ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alındı.