Minibüste şortlu kıza saldıran zanlı için tutuklama kararı

İstanbul Pendik'te, 21 yaşındaki Melisa Sağlam'a minibüste saldıran Ercan Kızılateş, tutuksuz yargılanmasına karar verilerek serbest bırakıldı. Savcının itirazı üzerine zanlı için yeniden tutuklama kararı çıktı.

Minibüste şortlu kıza saldıran zanlı için tutuklama kararı
NTV'de yer alan habere göre İstanbul'da üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam (21), geçen hafta çarşamba günü Pendik-Aydos hattında bir minibüste şort giydiği için sözlü saldırıya uğrayıp ardından darp edildi.

DARP ETME OLAYI YOKMUŞ!

Hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama", "kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından gözaltı kararı çıkarılan Ercan Kızılateş, ifadesi alınmak üzere İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi.

Kızılateş, adliye koridorunda jandarma arasında ilerlerken konuştu. "Darp ettiğim yalan" diyen zanlı, "Görüntüler çok açık, darp etme olayı yok" ifadesini kullandı.

Şikayetçi olduğunu söyleyen Kızılateş, "Kameraları görmüyor musunuz? Tabii ki bana saldırdı" şeklinde konuştu.

TUTUKLAMA TALEBİ

Ercan Kızılateş soruşturma savcısı Mehmet Ali Yıldız tarafından alınan ifadesinin ardından ''halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama", ''hakaret'' , "inanç düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme" ve "kasten yaralama" gerekçeleriyle tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

İŞTE SALDIRI ANI (VİDEO)