Minik Irmak’ın cesedi bulundu

atv’deki Müge Anlı’nın programında, hurdacı komşularının tecavüz edip öldürdüğünü itiraf ettiği 3.5 yaşındaki Irmak’ın cesedi, zanlının gömdüğü üzüm bağında bulundu.

Minik Irmak’ın cesedi bulundu
Sabah'tan Ali Filizkan'ın haberine göre Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, geçen 14 Ekim günü, evlerinin önünde oynarken kaybolan ve hurdacı komşuları Himmet Aktürk'ün, atv'de yayımlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında, tecavüz edip öldürdüğünü itiraf ettiği 3.5 yaşındaki Irmak Kupal'ı arama çalışmaları dün de sürdü.

MİDE BULANDIRAN İĞRENÇ İTİRAF (VİDEO)

Tutuklanan zanlının, Irmak'ı önce bir ayakkabısının bulunduğu yere gömdüğünü, ancak toprağın kabarık durması üzerine çıkarıp 200 metre ileride bulunan tavuk çiftliğinin arkasındaki üzüm bağına gömdüğünü anlatması üzerine arama çalışmaları buraya kaydırıldı. İş makineleri, belediye işçileri ve ceset arama köpekleri "Ateş" ile "Barbi"nin de katıldığı çalışmalar sonucunda Irmak'ın cesedi, dün saat 16.30'da 1.5 metre derinlikte bulundu. Üzerinde giydiği elbisesi olan Irmak'ın cesedi, savcı inceledikten sonra Ali Tıp'a gönderildi.

TALİHSİZ ÇOCUĞUN AİLESİ YIKILDI

Haberi alan ailesi ise sinir krizleri geçirdi. "Canavarca hisle adam öldürmek"ten tutuklandığı cezaevinde tek kişilik hücreye konulan ve 24 saat kamerayla izlenen, ayrıca kapısının önünde infaz koruma memuru bekleyen Aktürk, daha önce öz yeğenine cinsel istismarda bulunduğu için 1.5 yıl hapis yatmıştı.