'Miss Model'in odasından 'böcek' çıktı!..

Miss Model 2005 Türkiye birincisi Sinem Sülün'ün eski eşi ile eşinin ailesine, yatak odasındaki üçlü prize 'dinleme cihazı koydukları' iddiasıyla 5'er yıla kadar hapis istendi.

'Miss Model'in odasından 'böcek' çıktı!..
Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre iki yıl önce evlendiği tekstilci Mustafa Yüksel'den geçtiğimiz aylarda boşanan 2005 Miss Model of Turkey birincisi Sinem Sülün'ün eski eşi, kayınvalidesi ve kayınpederi için, Sülün'ün yatak odasına dinleme düzeneği yerleştirdikleri iddiasıyla 5'er yıla kadar hapis isteniyor. Aynı zamanda 2007 Miss Turkey- Universe ikincisi olan Sinem Sülün bir süre önce ayrıldığı eşi Mustafa Yüksel'in sürekli olarak kendisini yatak odasında sessiz konuşması için uyarması ve evdeki konuşmalarının farklı zamanlarda kayınvalidesi ve kayınpederi tarafından dile getirilmesi nedeniyle şüphelenerek savcılığa başvurdu.

SİM KART KAYINPEDERE AİT…

Eski eşi Mustafa Yüksel, kayınvalidesi H.B.Y. ve kayınpederi S.Y. hakkında suç duyurusunda bulunan Sülün, odasındaki özel konuşmalardan bile haberi olan aileden şikâyetçi oldu. Yürütülen soruşturma kapsamında Bilişim Suçları Büro Amirliği'nce Sinem Sülün'ün evinde inceleme yapıldı ve üçlü uzatma prizine ortam dinlemesi amacıyla tasarlandığı belirtilen bir düzenek yerleştirildiği ve bu şekilde konuşmaların kayda alındığı tespit edildi. Dinleme düzeneği içerisinde bulunan sim kartın kayınpeder S.Y'ye ait olduğu da ortaya çıktı. Savcılık rapor üzerine, Sinem Sülün'ün eski eşi Mustafa Yüksel, kayınvalidesi H.B.Y ve kayınpederi S.Y. hakkında "Aleni olmayan sesleri kayda almak" suçlamasıyla 5'er yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Yargılama İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılıyor.

200 BİN TL TAZMİNAT

Nişanlı olduğu dönemde modelliği bırakan Sinem Sülün ile Mustafa Yüksel 2013 yılında görkemli bir törenle Four Seasons Oteli'nde dünya evine girmişti. Ancak çift bir yıl bile dolmadan evlerini ayırıp karşılıklı boşanma davası açtı. İstanbul Aile Mahkemesi, geçtiğimiz aylarda sonuçlanan davada, Mustafa Yüksel'i eski eşine 150 bin TL maddi, 50 bin TL manevi olmak üzere toplam 200 bin TL tazminat ödemeye mahkûm etmişti.