Moussa Sow ağlaya ağlaya ayrıldı!

Fenerbahçe resmi sitesinden Moussa Sow'un 16 milyon euro'ya Dubai'nin Al Ahli kulübüne transfer olduğunu açıkladı. Ardından Fenerbahçe TV'de Sow ve Aziz Yıldırım'ın gözyaşlarına boğuldu anlar ekrana getirildi.

Moussa Sow ağlaya ağlaya ayrıldı!
Skorer'de yer alan habere göre Fenerbahçe, golcü futbolcusu Sow için gelen teklifi kabul ettiklerini ve rakamları bu sabah resmi siteden açıkladı. Sow'un sağlık kontrolü için yurt dışına çıktığı belirtilirken golcü futbolcunun Pazar günkü Antalyaspor maçında taraftara veda edeceği açıklandı.

Fenerbahçe Televizyonu bu sabah Moussa Sow ile ilgili çok özel görüntüler yayınladı. Sow takımdan ayrıldığı için gözyaşlarına boğulurken Aziz Yıldırım'ın duygusal anları da ekrana getirildi.

Sow: "Çok düşündüm, gitmeye karar verdim"

Sow "Fenerbahçe'de yaşadıklarımı heralde başka hiçbir yerde yaşamadım ve bundan sonra da yaşayacağımı düşünmüyorum. Özellikle Kayseri Erciyesspor maçını unutamıyorum. İnsanlara teşekkür ediyorum, çok gol kaçırmıştım ama bana harika bir destek vermişlerdi. Heralde bu kadar gol kaçıran oyuncuya başka bir yerde böyle bir destek verilemezdi. Bana bir teklif geldi, kulübüme bir teklif geldi. Bunu çok düşündüm ve sonunda gitmeye karar verdim. Bunu kulübüme bildirdim. Sadece gitmiş olmak için değil kariyerim için iyi bir macera olduğunu düşünüyorum. Tabii ki bir yanım gidiyor, bir yanım burada kalıyor. Ben, Fenerbahçe'yi terk etmiyorum. Bu taraftarı kalbimde taşıyacağım ve onları hiçbir zaman unutmayacağım." açıklamalarında bulundu.

Aziz Yıldırım: "Ağlama oğlum..."

Başkan Yıldırım "Ağlama oğlum neden ağlıyorsun? Bak bu kapı sana her zaman açık. Tatillerde gel, futbolu bırakınca gel. Gerçi o zaman biz olmayız ama bu kapı sana her zaman açık olacak." sözleriyle Moussa Sow'u teselli etmeye çalıştı.

Fenerbahçe'den konuya ilişkin yapılan açıklama ise şu şekilde:

'Fenerbahçemizde 3,5 yıldır görev yapan futbolcumuz Moussa Sow’a Dubai’nin Al Ahli FC kulübünden transfer teklifi gelmiştir. Kulübümüzde başarı ile görev yapan futbolcumuz, kendisine yapılan bu transfer teklifini uzun süre değerlendirmiş ve kendi futbol kariyeri için kabul ettiğini yönetimimize bildirmiştir.

Dubai kulübünün yetkililerinin futbolcumuzun sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonuna ilişkin tüm maddi edimleri karşılamayı taahhüt etmeleri üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi de futbolcumuzun talebini, kariyeri açısından uygun görerek  kendisine yardımcı olmayı kabul etmiştir. Futbolcumuz Moussa Sow’un talebi doğrultusunda Dubai kulübü yönetimiyle görüşmelere başlanmış ve prensip anlaşmasına varılmıştır. Varılan anlaşma gereğince kulübümüze 16 milyon euro bonservis bedeli, futbolcumuza ise 1 milyon euro ödeme yapılacaktır.

Al Ahli Kulübü varılan sözleşmeye uygun şekilde taahhütlerini pazartesi gününe kadar gerçekleştirecek ve bunun ardından transfer neticelendirilecektir. Anlaşmanın neticelenmesi eşzamanlı olarak KAP’a bildirilecektir. Moussa Sow, yeni kulübü ile sözleşme imzalamak ve gerekli sağlık kontrollerinden geçmek için yurt dışına gitmiştir. Kendisi Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın daveti üzerine Pazar günü oynayacağımız Antalyaspor maçı öncesi İstanbul’a gelecek ve stadımızda taraftarımızla vedalaşacaktır.

Moussa Sow’a bugüne kadar kulübümüze yaptığı önemli hizmetler nedeniyle teşekkür eder, kendisine yeni kulübündeki futbol yaşantısında başarılar dileriz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ'

Sow'un duygusal anlarını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...
Konular Spor Haberleri