Mualla'nın katiline en ağır ceza!

Mualla Irmak'ın öldürülmesi davasında, cinayeti işlediği tespit edilen Serkan Güvenç'e ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Mualla'nın katiline en ağır ceza!
Vatan'dan Elif Altın'ın haberine göre İstanbul Şişli’de 25 Mart 2005 yılında Jinekolog Mustafa Arslan’ın yanında sekreter olarak çalışan 42 yaşındaki iki çocuk annesi Mualla Irmak, çalıştığı muayenehanede ağzı ve ayakları koli bandı bağlanmış ve 23 yerinden bıçaklanmış bir şekilde bulundu. Aradan geçen 11 yılın sonunda savcılık araştırmaları sonucundan olayın failini tespit etti. Cinayeti işlediği tespit edilen Serkan Güvenç yakalanıp tutuklandı. Güvenç yapılan ilk duruşmada kız arkadaşını kürtaj için Mualla Irmak’ın çalıştığı kliniğe geldiğini, olayla ilgisinin bulunmadığını söyledi.

Sperm bulundu

Ancak iddianameyi hazırlayan savcı ancak Adli Tıp Kurumu’ndan alınan raporda Mualla Irmak’ın atletinin üzerinde sanığa ait sperm lekelerinin bulunduğunun tespit edildiğini anlattı.

Bu rapor üzerine sanık Serkan Güvenç hakkında, “Kasten öldürmek”, “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak” ve “cinsel saldırı” suçlarından ‘ağırlaştırılmış müebbet’ ve 28 yıla kadar hapis istendi.