Müdire Hanım'ın büyük dönekliği!

Müge Dağıstanlı yaptığı hatanın farkında olmasa gerek; Özlem Yıldız'dan özür bile dilemedi.

Müdire Hanım'ın büyük dönekliği!
Geçen cuma canlı yayında Özlem Yıldız'ın evli erkekle İzmir açıklarında bir teknede görüntülendiğini ifade eden Müge Dağıstanlı bu sabah; yaptığı hatanın büyüklüğünün farkında olmayarak ya da sahip olduğu büyük kompleksinden ötürü sunucu Özlem Yıldız'dan tam anlamıyla bir özür dilemedi.

Posta Gazetesi'nin şöhretli müdiresi tornistan yapmayı uygun bularak Seren Serengil'in yayına bağlandığı anlarda çok stresli ve telaşlı bir halde olduğunu vurguladı ve "Adam evli değildi. Teknenin görüntüleri yok, kavganın görüntüleri var" diyebildi.

Yeşilçam'ın ünlü aktörü Salih Güney'in "Söylemezsem Olmaz" programında kendilerine yönelik oldukça sert eleştirilerini bile son derece vurdumduymazlıkla karşılayıp hiç oralı olmamayı tercih eden Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı her yayınlarında olduğu gibi Cuma günü de son derece neşeli ve oldukça stressizdiler.

SALİH GÜNEY'DEN "2.SAYFA" SUNUCULARINA AĞIR BOMBARDIMAN (VİDEO)


Konukları Yılmaz Morgül'ü ağırlamaya hazırlandıkları esnada gayet güleryüzle isminin geçtiği haberden dolayı Seren Serengil'i canlı yayına bağladılar ve sakin sakin sorularını sormaya başladılar.

En az kendileri kadar ekran tecrübesine sahip Seren Serengil'in "Özlem Yıldız ile ilgili yazdığın haberin içeriği neydi?" sorusu karşısında "Ben olayın içinde ve olayı araştırarak; Özlem Yıldız'ın İzmir açıklarında bir teknede evli biriyle buluştuğunu yazmıştım ve bu haber Posta Gazetesi'nde yer aldı. Özlem Yıldız'ın bir otelde oğluyla tatil yaparken evli ve zengin bir adam olduğu söylenen bu kişiyle açık denizde teknede buluştukları sonra bir otelin beachinde Özlem Yıldız için kavga çıktığı haberi benim imzamla çıktı. Saatler ve kasetler var ortada. Dakika dakika görüntüler var." yanıtını veren Müge Dağıstanlı 'imzamın arkasındayım' dediği haberin içeriğini hatırlamıyor olsa gerek bugün 'Kavganın görüntüleri var, teknenin değil' diyebildi. Ama gayet böbürlenerek 'imzamın arkasındayım' diyen Dağıstanlı stresini bahane ederek; tükürdüğünü yalamamak gayretiyle 'Ekranlarda o kavganın görüntüleri yayınlandı. Ortada teknede buluşma görüntüsü falan yok. Özlem Yıldız'dan binlerce kez özür diliyorum" diyemedi.

Gülşen Yüksel ise 'O benim ailemden biri. Kardeşim' dediği Müge Dağıstanlı'yı var gücüyle savunmaya çalışırken izleyicilerin yüreğini titretti (!)

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, benzer zevklere sahip olan ve yıllarca birlikte program sunan bu iki gazeteci kardeşin; zaman zaman birbirileri hakkında sağa sola ettikleri laflar hafızalardaki yerini dün gibi korurken şimdi herkes özür bekleyen Özlem Yıldız'ın bu tornistana ne tepki vereceğini merak ediyor.

Seren Serengil: "Dava açacağım"

Müge Dağıstanlı'nın canlı yayındaki açıklamalarını televizyondan izleyen Seren Serengil ise "Yazılı olsa lafı çevirmesi anlaşılabilir ama cuma günü kendi ağzından söyledikleri var. O cümleler milyonların izlediği canlı yayında sarf edildi ve bugün o sözlerinden nasıl geri dönüyor anlayabilmek imkansız.

Özlem Yıldız, Uçankuş'a verdiği röportajında kendisine dava açacağını söylemişti. Müge Dağıstanlı mahkeme korkusundan cuma günkü sözlerinden bugün geri adım attı. Özlem Yıldız'ın davasından belki kurtuldu ama benim kendisine; şahsımla ilgili yanlı ve haksız yayına müsaade eden Kanaltürk'e ve 'Kim Ne Derse Desin' isimli programımda hiç konuşulmamış diyaloglara sanki konuşulmuş gibi yer veren Posta Gazetesi'ne açacağım 100 bin TL'lik davadan kurtulamayacak. Konuyla alakalı tüm deliller bende saklı. Cuma günü sarf ettiği kendi sözlerinden ötürü beni günah keçisi ilan etmesi kabul edilebilir bir şey değil."
dedi.

MÜGE DAĞISTANLI DAHA İKİ GÜN ÖNCE ÖZLEM YILDIZ'IN EVLİ BİR ERKEKLE İZMİR AÇIKLARINDA GÖRÜNTÜLENDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ (VİDEO)

Müge Dağıstanlı cuma günkü sözlerinden nasıl 'döndü'?.. İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..