Müebbet hapisten kamera kurtardı!

Cinayet anını başka bir açıdan gösteren güvenlik kameralarından alınan fotoğraflar, ağabeyini öldürmekle suçlanan Görkem Çer'i kurtardı.

Müebbet hapisten kamera kurtardı!
Yeni Asır'dan Metin Burmalı'nın haberine göre İzmir'in Konak ilçesinde çıkan silahlı kavgada ağabeyi Orçun Çer'i öldürmek, ağabeyinin tartıştığı arkadaşı Fahrettin Işık'ı da silahla ağır yaralamak suçlaması ile gözaltına alınıp tutuklanan Görkem Çer, 6 aydır tutuklu bulunduğu cezaevinden avukatının dikkati sayesinde tahliye oldu.

Cinayet anını başka bir açıdan gösteren güvenlik kameralarından alınan fotoğraflar, ağabeyini öldürmekle suçlanan Görkem Çer'i kurtardı. Görüntülerde Orçun Çer'i kardeşi Görkem Çer'in değil, Fahrettin Işık'ın vurduğu ortaya çıkınca mahkemenin seyri tamamen değişti.

Bunun üzerine 6 aydır tutuklu bulunan ve müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Görkem Çer tahliye oldu. Avukat Abdi Yaşar, "Olaydan sonra cinayetin işlendiği alanda inceleme yapıp, olayı başka açıdan gören güvenlik kamerası görüntülerine ulaştık. Bu detayları da mahkemeye sunduk. Görüntüler sayesinde Görkem'in ağabeyine ateş etmediğini, yani ağabey katili olmadığını ispatladık. Müvekkilim bu sayede ilk celsede tahliye oldu" dedi.