Müjde Uzman, Zeyna’ya benzemek için ne yaptı?

Oyuncu Müjde Uzman, sosyal medya hesabından bir dönem Türkiye'de de izlenme rekorları kıran Zeyna dizisine dair bir paylaşımda bulundu.

Müjde Uzman, Zeyna’ya benzemek için ne yaptı?
Sözcü'de yer alan habere göre Savaşçı Prenses Zeyna, özellikle 90’lı yıllara damgasını vurmuş bir yapım oldu.

Başrolünde oynayan Lucy Lawless, sadece kendi ülkesinde değil dünya çapında bir isim haline geldi ve hemen her yaştan ve cinsten hayranları oldu. Görünen o ki Zeyna hayranları arasında oyuncu Müjde Uzman da var.

Güzel oyuncu sosyal medya hesabından dizinin başlangıç jeneriğini takipçileriyle paylaştı ve altına da bu dizinin hayatındaki önemiyle ilgili dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Bir dönem Zeyna karakterine duyduğu hayranlığı, lens takacak kadar ileriye götüren Uzman’ın paylaşımı şu şekilde oldu:

“Herkese günaydın. Bir diziye, bu kadına, aslında bu ‘karaktere’ hayranlığıma yıllarca şahit olan dostum Selen Sözer sağolsun… Öyle seviyordum, öyle özeniyordum ki bu kadına, mavi lens almış takmıştım bir kaç sene… Selen’le mektuplaşmalarımızda ‘Zeyna’ diye imza atar, gözümü diziden ayırmazdım. Şimdi geriye bakınca düşünüyorum da, benim böyle bir karakteri idol olarak görmem çok da şaşırtıcı değilmiş. 'ONUN CESARETİ DÜNYAYI DEĞİŞTİRECEKTİ..' der dizi jeneriğinde… Umarım benim cesaretim de, dünyayı değiştirmese de, iyiye, doğruya, gerçeğe olan bağlılığımla; haksızlıklar, yanlışlar, yalanlar karşısındaki bitmeyecek mücadelemde her zaman destek güç olur bana. Seni hâlâ çok seviyorum Zeyna.”