Münir Özkul'a hüzünlü veda

93 yaşında yaşama veda eden Yeşilçam’ın efsane ismi Hababam Sınıfı’nın Mahmut Hocası Münir Özkul, son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçı, Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra, Bakırköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Münir Özkul'a hüzünlü veda

Yeşilçam’ın efsane ismi Hababam Sınıfı’nın Mahmut Hocası Münir Özkul, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Münir Özkul için bugün Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde bir tören düzenlendi.

Münir Özkul'a hüzünlü veda

Ardından Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Özkul’un cenazesi toprağa verilmek üzere Bakırköy Mezarlığı’na uğurlandı.

Sanatçının cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, usta sanatçının eşi Umman Özkul, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, çocukları, Özkul'un eski eşi Suna Selen, Göksel Arsoy, Haldun Dormen, Engin Çağlar, Gökçe Bahadır, Nuri Alço, Erhan Yazıcıoğlu, Süha ve Behzat Uygur, Demet Akbağ, Ferdi Atuner, Orhan Alkaya, Suna Keskin, Salih Kalyon, İzzet Günay, Tuncay Akça, Ahmet Arıman, Nejat Yavaşoğulları, Çetin Başaran, İlyas Salman, Ayben Erman, Korhan Abay, Ahmet Yenilmez, Merih Fırat, İhsan Gedik gibi ünlü isimlerin yanı sıra çok sayıda hayranı katıldı.

Özkul’un vefat ettiği gün kırılan kolundan dolayı ameliyat olan ve bu sebepten dolayı cenazeye katılamayan Ferhan Şensoy da 14 Mart’ta bir tören düzenleyecek.

Ortaoyuncuları Kavuğu’nu Münir Özkul’dan devralan Şensoy’un yöneteceği tören Beyoğlu’ndaki Ses Tiyatrosu’nda yapılacak...

Cenaze töreninden görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...