Murat Başoğlu başını yerden kaldıramadı!

Çirkin skandal, boşanmayla bitti! Hande Bermek ile Murat Başoğlu, dün evliliklerini noktaladı. Başoğlu, şapka ve gözlük takıp utancından eliyle yüzünü gizledi.

Murat Başoğlu başını yerden kaldıramadı!
Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre sosyetik Hande Bermek, yılın skandal ihanetine imza atan Murat Başoğlu'nu affetmedi. Bermek, kendisini Bodrum'da öz yeğeni Burcu Başoğlu'yla teknede aldatırken objektiflere yakalanan Başoğlu'ndan dün tek celsede boşandı. İkili, Kuşadası Adliyesi'nde görülen davaya birlikte katıldı. İkilinin 13 yaşındaki oğullarının velayeti de Hande Hanım'da kaldı. Sosyetik işkadınının yaşamına oğluyla Bodrum'da devam edeceği öğrenildi.

Murat Başoğlu başını yerden kaldıramadı!

Boşanma protokolü imzalayan eski eşler, şu şartlarda anlaştı: Velayeti anneye verilen çocuğu, babası cumartesi günleri saat 17.00'de alıp 24 saat sonra annesine teslim edecek. Sömestr tatilinde bir haftayı baba ile geçirecek olan C.B.B., yaz tatilinde de 1 ay babasında kalabilecek. Murat Başoğlu, oğlu için eğitim hayatı sonuna kadar aylık 10 bin lira nafaka ödeyecek. Başoğlu adına kayıtlı Beykoz'daki ev ve Bodrum'daki villa Hande Bermek'in olacak. Başoğlu, ayrıca kendisine ait lüks otomobili de 15 gün içerisinde boşandığı eşine devredecek. İmzaladıkları bu protokolün ardından resmen boşanan ikili, adliyeden birlikte ayrıldı. Hatta bir ara Hande Bermek ile Başoğlu'nun yaşanan tüm çirkinliklere rağmen şakalaştığı da görüldü!

İŞTE O ANLAR (VİDEO)

Yeğeniyle yaşadığı ensest ilişkiyle milyonların tepkisini çeken Murat Başoğlu'nun şapka ve gözlük takıp sürekli başını öne eğmesi de dikkat çekti. Bir dönem düzgün fiziğiyle övünen 1 metre 83 santimetre boyundaki Başoğlu, çıkışta utancından iki büklüm oldu.

Sunucu bu halleriyle "Murat'ın boyu devrildi!" yorumları yaptırdı.

Murat Başoğlu başını yerden kaldıramadı! - Resim : 2