Murat Başoğlu rezaletinin perde arkası!

Murat Başoğlu ile evli yeğeni Burcu Kabadayı Başoğlu'nun yasak aşkının yankıları sürüyor.

Murat Başoğlu rezaletinin perde arkası!
Sözcü'de yer alan habere göre bir dönemin ünlü sunucusu, şimdilerin oyuncusu Murat Başoğlu’nun abisinin evli kızı Burcu Kabadayı Başoğlu ile yaşadığı yasak aşkın perde arkası aralandı.

İşte Başoğlu ailesinde ve magazin dünyasında bomba etkisi yaratan yasak aşk ile ilgili tüm detaylar…

31 TEMMUZ’DA YAKALANMIŞTI

İş adamı Ayhan Bermek’in kızı Hande Bermek ile 2003 senesinde hayatını birleştiren Murat Başoğlu, çapkınlık turunda fena halde yakalandı. Murat Başoğlu, geçen gün Bodrum açıklarında sürat teknesinde sarışın bir isimle kameralara yakalandı. Daha önce de eşini aldattığı yönünde çıkan haberlerle magazin gündemine gelen sunucu, teknedeki kadınla dudak dudağa yakalanmaktan kurtulamadı.

MURAT BAŞOĞLU’NDAN ALDATMA SONRASI İLK AÇIKLAMALAR

– Yakalandığım kişinin yeğenim veya spor hocam olduğu söyleniyor ama yabancı bir kadındı. Maalesef iğrençlik had safhada. Yarım saat önce tanımıyordum, keşke tanışmasaydım! Yarım saat sonra da bıraktım. Kötü bir kaçamak oldu. Benim sevgilim varmış, nereden sevgilim oluyor benim? Benim ne zaman sevgililik durumumu gördünüz? Arkadaşla bir beach partide tanışmıştım. Benim 14 yaşında bir oğlum, karım ve saygınlığım var.

– Kız iki günlüğüne Bodrum’a geldi, dün de gitti. Adı Olga’ydı, soyadını hiç bilmiyorum. “Senin teknen varmış, gel çıkalım” dedi, gittik o kadar. Ama inanın yaşadığım üzüntüyü tarif edemem. Pişmanım. Babam öldüğünde bile bu kadar üzülmedim. Eşim dostum arayıp beni teselli ediyor. Karıma yaptığıma mı üzüleyim yoksa insanların gözünde düştüğüm duruma mı üzüleyim bilemiyorum. Yarım saatlik bir saçmalık, sevgilim olsa arkasında dururum. Plansız, programsız, saçma bir şeydi.

– Yaptık bir eşeklik, cezasını çekeceğim. Yazılı olarak açıklama da yapacağım. Hande şu an sadece olayın dinmesini bekliyor. Herhalde beni boşayacaktır.

– Ben delikanlı adamım, yaptığımın arkasında dururum. Saçma sapan bir şey yaptım. Keşke yapmasaydım ya da yaptıysam yakalanmasaydım. Bin pişman oldum. Magazincilerin beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum! Sabah televizyonda yorum yapan biri “Onun gittiği spor salonuna gitmeyin, hepinizi…” dedi. Böyle bir şey olabilir mi? Benim hayatımla, ticari kariyerimle nasıl oynayabilir ekrana oturmuş biri? Bana herkes “Konuşma, konuştukça haber çıkacak” diyor. Ama sustum sustum, buraya geldi. Spekülasyonların arkası kesilmiyor.

– Bütün kadınlardan özür diliyorum. Hakikaten çok üzülüyorum. Instagram’da öyle şeyler yazıyorlar ki bana. Böyle bir şey yok. O kadar üzüldüm ki. Çok kötü şeyler yazıyorlar. “Sen adam mısın?”dan başlayıp giden hakaretler… Ailemi kaybettiğime mi üzüleyim, mesleğime mi, insanları kaybettiğime mi? Neye üzüleyim?


ALDATTIĞI KADIN YEĞENİ ÇIKTI, ABİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Amcası Murat Başoğlu ile eşini aldatan Burcu Başoğlu Kabadayı isimli genç kadın dün eşi Selçuk Kabadayı'dan da bir darbe yedi. İhaneti kaldıramayan Selçuk Kabadayı avukatı aracılığıyla Murat Başoğlu ile yasak aşk yaşayan eşine boşanma davası açtığını açıkladı. Burcu Başoğlu Kabadayı'nın babası Tahir Başoğlu da en sonunda suskunluğunu bozdu.

Murat Başoğlu rezaletinin perde arkası!

Burcu Başoğlu Kabadayı'nın babası Tahir Başoğlu, olayla alakalı kendisinin her şeyi medyadan takip ettiğini gazetelerde yazan haberlerin dışında başka bir bilgisi olmadığını belirtti. Zor günler geçiren Tahir Başoğlu sağlık sorunlarının olduğunu da söyledi.

OLAY KADIN BURCU BAŞOĞLU’NDAN İLK AÇIKLAMALAR

Evli sunucu Murat Başoğlu'nun bir teknede öpüşürken görüntülendiği kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddialarının kesinleşmesiyle magazin gündemi bir kere daha sarsıldı. Selçuk Kabadayı'nın eşi Burcu Başoğlu'ya açtığı boşanma dilekçesinde şok ayrıntılar çıktı.

“DAHA ÇOK REZİLLİK ÇIKACAK”

Kabadayı’nın avukatı Handan Yazıcıoğlu tarafından verilen ‘ihtiyati haciz ve ihtiyati tedbir’ talepli boşanma dilekçesinde çok çarpıcı şu iddialar yer aldı: Murat Başoğlu, öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı’ya dönerek, ‘Burcu, artık gösteriyorum, ne yapayım’ deyip, telefonundan bir fotoğraf göstermiştir. Bu durum sonrasında Selçuk Kabadayı, evden ayrılırken, Burcu Başoğlu Kabadayı eşine, ‘Başka fotoğraflar var. Benim eğilirken durduğum, arkamda amcamın olduğu fotoğraflar da çıkacak. Çok rezillik çıkacak. Sen de artık beni boşarsın’ demiştir...”