Murat Boz ve Aslı Enver 'olay mahalline' gitti!

Aslı Enver barıştığı sevgilisi Murat Boz'un Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle Emirgan'da kaçamak yaptığı mekana gitti. Yakışıklı popçu ecel teri döktü.

Murat Boz ve Aslı Enver 'olay mahalline' gitti!
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre Murat Boz, 'İşte Benim Stilim’ yarışmasıyla tanınan Bahar-Nihal Candan kardeşlerle Emirgan'da bir mekanda tanışmış, sonra da onlarla Eser Yenenler’in evine gitmişti. Kaçamağı kameralara takılınca da Aslı Enver tarafından terk edilmişti. Çift ayrılığa dayanamayıp barıştı ve Aslı da ilk iş olarak, olay yerine gitti.

BARIŞACAKLARINI BİLİYORMUŞ

Bahar-Nihal Candan kardeşlere nispet yaparcasına koluna Murat Boz'u takarak mekana giden Aslı Enver'in keyfi yerindeydi. Yakışıklı popçu da sevgilisini bir an olsun yalnız bırakmadan, bütün gece öpüp kokladı. Ünlü çiftin ayrılma sebebi olarak gösterilen komedyen Eser Yenenler de yanlarındaydı. Arkadaşlarının barışmasına sevindiğini belirten Yenenler, “Ben rahattım zaten, biliyordum barışacaklarını çok sevindim ikisi adına” dedi.

Murat Boz ve Aslı Enver 'olay mahalline' gitti!

PARTİ YAPMAYA TÖVBE ETTİ

Sonra da, “Olay güzel malzeme oldu basında çok büyütüldü. Demek ki büyük çapta bir magazin olayı böyle oluyormuş. Çok sert söylemler oldu ama baktım anlamaya çalıştım konuyu bir şekilde kapandı” şeklinde konuştu.

Yenenler, “Tekrar bir parti yapmayı düşünür müsünüz?” sorusu üzerine ise, “Yok abi parti işlerini bitirdik. Bir kere yaptık başımıza gelenleri gördünüz” diyerek kahkaha attı.