Murat Boz'dan 'ihanet' açıklaması!

Murat Boz ve Eser Yenenler , dün gece Nihal - Bahar Candan kardeşlerle buluştu. Sabaha kadar süren eğlencenin ardından ilk açıklama Murat Boz'dan geldi.

Murat Boz'dan 'ihanet' açıklaması!
Hürriyet'ten Derbaz Coşkun'un haberine göre Enver’le ilişkilerini gözden geçirme kararı aldıkları konuşulan Murat Boz, önceki gece Emirgan’daki La Boom’daydı.

Ünlü popçu, burada oyuncu arkadaşı Eser Yenenler’le bir araya geldi. İkiliye gecede “İşte Benim Stilim” yarışmasıyla ünlenen Nihal ve Bahar Candan kardeşler ile Özge Bitmez adlı kadın da eşlik etti.

İlerleyen saatlerde mekandan tek başına ayrılan Murat Boz, lüks aracıyla çıktığı kısa sahil turunun ardından Eser Yenenler’in Beşiktaş-Levazım’daki evine gitti.

Kısa süre sonra üç kadının da aynı eve girdiği görüldü. Sabah saat 05.40’ta evden koşar adım çıkan Candan kardeşler, o sırada görüntülendiklerini fark edince paniğe kapıldı.

MURAT BOZ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Çıkan haberlerin ardından Murat Boz, Instagram sayfasında bir açıklama yayınladı. Ünlü şarkıcı "Bugün hakkımda çıkan 'ihanet' haberleri tamamıyla gerçek dışıdır. İhanet söz konusu değildir. Tanıdığım, tanımadığım bir çok insanın bulunduğu bir ortamda bulunmaktan başka öte bir durum yoktur" dedi.