Murat Dalkılıç, Hande Erçel'i hiç yalnız bırakmıyor

Geride bıraktığımız haftalarda annesi Aylin Erçel'i kanser hastalığından dolayı kaybeden güzel oyuncu Hande Erçel’i tekrar barıştığı sevgilisi Murat Dalkılıç yalnız bırakmıyor.

Murat Dalkılıç, Hande Erçel'i hiç yalnız bırakmıyor
Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre annesi Aylin Erçel'i kanser hastalığından dolayı kaybeden güzel oyuncu Hande Erçel’i tekrar barıştığı sevgilisi Murat Dalkılıç yalnız bırakmıyor.

Magazin kulislerinde sevgilisi Hande Erçel’le birlikte yaşadıkları konuşulan Murat Dalkılıç’ın aracı önceki gün Erçel’in Ulus'taki evinin otoparkında görüntülendi. Aracın saatlerce otoparktan çıkmaması Çubuklu’da oturan şarkıcının, sevgilisinin evine yerleştiği iddialarını bir nebze güçlendirdi.

"İLİŞKİMİZİ SAKLAYACAĞIZ"

Geçtiğimiz günlerde Murat Dalkılıç’ın yakın çevresine, “Hande ile ne zaman birlikte olduğumuzu söylesek, kızın üzerine çok geliyorlar. Bu yüzden söylemeyeceğiz” dediği öğrenilmişti.

"GÜNDEMİ MEŞGUL ETMEKTEN ÜZÜNTÜ DUYUYORUM"

Hande Erçel, "Her şeyden uzak durmaya çalıştıkça, gerçekliği asla olmayan haberlerle gündemi meşgul etmekten üzüntü duyuyorum. Sizden de hassasiyet göstermenizi ve yalan haberlere itibar etmemenizi rica ediyorum" açıklamasını yapmıştı.