Murat ile Merve'yi de Eser Yenenler ayırmış!

Murat Boz ile Aslı Enver’in arasını açan Eser Yenenler, yine sahneye çıktı! Murat Dalkılıç’ı geçtiğimiz ay Çeşme’de kızlarla tanıştıran Yenenler, Merve Boluğur ile Dalkılıç boşanmasının başrolünde yer aldı!..

Murat ile Merve'yi de Eser Yenenler ayırmış!
Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre iki yıllık evliliklerini bitirmek üzere olan Merve Boluğur'la Murat Dalkılıç arasındaki krizin çıkış sebebi belli oldu! Başroldeki isim ise daha önce de Murat Boz'un başını yakan Eser Yenenler'den başkası değildi...

Geçtiğimiz aylarda Boz'la Aslı Enver'in ayrılmasına neden olan Yenenler, Levent'teki villasında verdiği partide Bahar-Nihal Candan kardeşlerle yakışıklı şarkıcıyı bir araya getirmişti. Uçankuş'un iddiasına göre Yenenler, Boluğur ile Dalkılıç ayrılığında da başrol oynadı! Merve Boluğur'la Murat Dalkılıç, geçtiğimiz ay arayı düzeltmek için çıktıkları Bodrum tatilinde tartıştı. Bunun üzerine Dalkılıç, soluğu Eser Yenenler'in Çeşme'deki evinde aldı. Murat Dalkılıç'la Alaçatı'daki bir mekana giden çapkın komedyen, buraya kız arkadaşlarını da davet etti.

BU İLK VUKUATI DEĞİL...

Murat Dalkılıç, gruptaki kızlardan biriyle samimi bir sohbete koyuldu. Eşinin sarışın hostesle samimiyetini Çeşme'deki arkadaşları sayesinde öğrenen Merve Boluğur ise ihaneti affetmedi. Bu arada Dalkılıç, Boluğur'u 2014 yılında da manken Seda Canbolat ile aldatmıştı.

Ünlü popçu, kendini affettirmek için de güzel oyuncuya evlilik teklifi yapmıştı...