Murat Şeker yine hamile bir oyuncuyla el sıkıştı!

Bergüzar Korel'i 4 aylık hamileyken 'Aşk Geliyorum Demez'de oynatan Murat Şeker, yeni filmi için Tuba Ünsal'la anlaştı. Ünsal da 4 aylık hamile...

Murat Şeker yine hamile bir oyuncuyla el sıkıştı!

’Çakallarla Dans’ın filminin senaristi ve yönetmeni Murat Şeker, son iki filminde hamile başrol oyuncularıyla çalıştığını ancak hiç zorluk yaşamadığını söyledi. 17 Aralık’ta vizyona girecek olan filmde, Organize Suçlar Şubesi’nde ’Sinem’ adlı bir komiseri canlandıran Tuba Ünsal’ın, çekimlere başladığı sırada hamile olduğunu öğrenen Şeker, ’Tuba’ya rolünü anlattım. Garip garip suratıma baktı. Sonra ağzından baklayı çıkardı. 4 aylık hamileydi. Geçen yıl ’Aşk Geliyorum Demez’ filmini çekerken, Bergüzar Korel de 4 aylık hamileydi. Bu benim kaderim olmalı’ diye konuştu. Filmde Şevket Çoruh, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Sümer Tilmaç, Bülent Serttaş ve Cengiz Küçükayvaz gibi isimler rol alıyor.

Ağrısı, sızısı oldu zorluk çıkarmadı

Kadın oyunculara seslenen Murat Şeker, ’Hamile olmanız iş bulmanıza engel değildir. Tuba, hamile de olsa, ağrısı, sızısı da olsa, bize hiç zorluk çıkarmadan gece gündüz çalıştı’ dedi. Tuba Ünsal da film hakkında, ’Çekimlerde çok eğlendik. Oyuncular, normal hayatlarında da oldukça neşeli olan isimler. İzleyenler, esprilerin yanı sıra onların durumlarına da çok gülecekler’ diye konuştu.

Hakan Uç