Mustafa Elgin ile ilgili şok eden gelişme!...

Sunucu Özlem Yıldız’ın eski sevgilisi Mustafa Elgin iflas ettiğini söyledi. Yalısı, helikopteri lüks otomobiliyle gündeme gelen iş adamı, boşandığı eşine 300 lira nafaka ödeyecek...

Mustafa Elgin ile ilgili şok eden gelişme!...
Takvim'den Ali Oktay'ın haberine göre Mersinli iş adamı Mustafa Elgin (32) 11 yıllık eşi Pelin Şanlık Elgin'den (35) anlaşmalı olarak boşandı. Elgin adını sunucu Özlem Yıldız'la yaşadığı aşkla duyurmuştu.

Yeniköy'de yalı dairesi, helikopteri, Bentley marka milyonluk otomobili ve yatıyla lüks hayat sürdüğü günlerde çok konuşulan iş adamı "Şu an işsizim, iflas ettim" dedi. İş adamıyla sunucunun bir dönem ilişki yaşadığı ve iş adamının evliliğinin bu nedenle biteceği öne sürülmüştü. Daha önce boşanmaktan vazgeçen çift, bu kez İstanbul Aile Mahkemesi'nde önceki gün anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

SÖYLENTİLER DOĞRU

Davayı açan Pelin Şanlık Elgin ile davalı Mustafa Elgin karşılıklı olarak nafaka, tazminat ve mal rejiminden kaynaklanan alacak taleplerinin olmadığını bildirdi. 6 yaşındaki çocuğun velayeti anneye verildi. Duruşmada söz alan Mustafa Elgin "Şu anda işsizim. İflas ettim. Daha önce ihracatçıydım. Müşterek çocuk için aylık 300 lira iştirak nafakası ödeyeceğim" dedi. Tarafların boşanmalarını kabul eden mahkeme, çocuğun haftanın belirli günlerinde babasıyla kişisel ilişki kurmasına karar verdi.

Mahkeme ayrıca her ay 300 lira iştirak nafakasının davalı baba tarafından anneye ödenmesini karara bağladı. Narenciye ticaretiyle uğraşan ve Yeniköy'de yalı dairesi, helikopteri, Bentley marka milyonluk otomobili ve yatıyla lüks bir hayat süren iş adamının bir süre önce borçları yüzünden battığı iddia edilmişti. İş adamı mahkemede bu iddiaları doğrulamış oldu...

Mustafa Elgin ile ilgili şok eden gelişme!...