Mustafa Sandal cephesinde sular durulmuyor

Flört ettiği şarkıcı Mustafa Sandal’ın Cannes’da esmer bir güzelle yakınlaştığı iddiası sosyetik güzel Melis Sütşurup’un canını fena halde sıktı. Sütşurup, geçen gün tek başına Bodrum’da moral tatiline çıkınca objektiflere takıldı.

Mustafa Sandal cephesinde sular durulmuyor

Sevgilisi Mustafa Sandal'ın Cannes'da esmer bir güzelle yakınlaştığı iddiasıyla morali sıfıra inen Melis Sütşurup, teselli tatiline çıktı.

Sütşurup, geçen gün soluğu eski evliliğinden olan oğlu ile Bodrum'da aldı. Aralık 2018'den beri birlikte olduğu Mustafa Sandal ile şu sıralar arasının bozuk olduğu konuşulan Sütşurup, Yalıkavak'taki bir beach'te gün boyu denize girip stres attı.

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Sütşurup, daha sonra şezlonga sere serpe uzanıp Bodrum güneşinin tadını çıkardı. Elinden telefonunu düşürmeyen sosyetik güzelin bir ara ekrana bakarken ağzı açık kaldı.

Mustafa Sandal cephesinde sular durulmuyor

Sütşurup'un tek başına tatile çıkması "Anlaşılan ikilinin arasındaki kriz, daha sona ermemiş" yorumu yaptırırken Sandal olay yaratan fotoğrafa "O gece ortak arkadaşlarımızla yemek yedim. Arkadaşım da kulağıma bir şey söylüyordu" açıklamasını getirerek ihanet iddiasını yalanlamıştı.

Sütşurup ise muhabirlerin konuya ilişkin sorularına "Ben ilişkim hakkında konuşmam" yanıtını verdi.