Mustafa Sandal sevgilisinin çocukluk aşkı çıktı!

Mustafa Sandal’ın kendisinden 20 yaş küçük aşkı Melis Sütşurup, popçuya yıllardır hayran olduğunu itiraf etti. 29 yaşındaki Sütşurup, önceki gün Sandal’ın 1994’te çıkardığı şarkısı ‘Beni Ağlatma’yı paylaşıp “5 yaşındayken ezberlemiştim” dedi.

Mustafa Sandal sevgilisinin çocukluk aşkı çıktı!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre ünlü popçu Mustafa Sandal'la üç aydır aşk yaşayan Melis Sütşurup'tan itiraf gibi bir paylaşım geldi.

Sandal, iki çocuğunun annesi Emina Jahovic'le 10 yıllık evliliğini Haziran 2018'de bitirdikten sonra gönlünü kendinden 20 yaş küçük Melis Sütşurup'a kaptırmıştı. İkili aşklarını geçen ay sosyal medyada ilan etmiş ve ardından da İstanbul gecelerinde boy göstermişti.

ŞARKILARIYLA BÜYÜMÜŞ

Aşkının şarkılarını aracında dinlerken sürekli paylaşım yapan sosyetik güzel, önceki akşam da Sandal'ın 'Beni Ağlatma' şarkısını paylaştı. Sütşurup, paylaştığı videoya da "5 yaşındayken ezberlemişsem demek" notu düştü. Şu an eski evliliğinden bir çocuk sahibi olan Melis Sütşurup, bu paylaşımıyla Mustafa Sandal'a yıllar önce de hayran olduğunu gözler önüne serdi.

Şarkının çıktığı 1994'te Sütşurup küçük bir kız çocuğu iken Sandal da 24 yaşında genç bir delikanlıydı.

25 yıl sonra hayranı olduğu ünlü popçuyla aşk yaşayan sosyetik güzelin bu paylaşımı "Mustafa Sandal, Melis Sütşurup'un çocukluk aşkıymış" dedirtti.