Mutlu Kaya 7 aydır tedavi görmüyor!

Tüm Türkiye’nin sağlık durumunu yakından takip ettiği Mutlu Kaya’nın ablası Dilek Kaya'dan çarpıcı açıklamalar...

Mutlu Kaya 7 aydır tedavi görmüyor!
Sözcü'den Edda Sönmez'in haberine göre başından kurşunlanan ve uzun bir süre hayat mücadelesi veren Mutlu Kaya şimdilerde farklı sorunlarla uğraşıyor. Devletin kendisine tanıdığı ücretsiz tedavinin süresi dolan Kaya'ya ihtiyacı olan yardım eli Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman tarafından uzatılmıştı. Konuyla ilgili olarak konuşan Mutlu'nun ablası Dilek Kaya genç kızın sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

25 TEDAVİLİK JEST

Geride bıraktığımız günlerde bir programın canlı yayına telefonla bağlanan Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, “Mutlu kızımızın hikayesi beni çok etkiledi. Benim de kızlarım var. Mutlu’nun tedavi masraflarını üstleniyorum. Üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız. 25 tanelik fizik tedavi seansını ben yaptıracağım” şeklinde konuşmuştu. Başkan’ın bu açıklamalarından sonra harekete geçen Mutlu Kaya, önümüzdeki pazar günü Sabiha Gökçen havalimanında kendisini tedaviye alacak yetkililerle buluşacak olan Kaya’nın tedavisi pazartesi günü başlayacak.

YEDİ AYDIR TEDAVİ GÖRMÜYOR

Mutlu Kaya’nın ablası Dilek Kaya; genç kızın uzun bir süredir, yaklaşık yedi aydır bu tedavisini yaptıramadığını ifade etti. Fizik tedavisinin sadece 90 seansını karşılayan devlet yardımının bittiğini söyleyen ablası, tedavinin yeniden başlayacağı için Mutlu’nun ve kendisinin çok sevinçli ve heyecanlı olduğunu söyledi.

İstanbul’da kalacakları yer konusu henüz bir netlik kazanmamış olsa da Dilek, Fikret Orman’ın yaptığı bu jest karşılığında çok mutlu olduklarını bir kez daha belirtti. Fikret Orman ile telefonla konuşma imkanı bulamadıklarını söyleyen abla Dilek Kaya, mahkemenin uzamasından da Mutlu’nun son derece rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Kaya’nın ablası, Mutlu’nun biraz huzur bulması adına sürecin bir an önce tamamlanmasını istediklerini söyledi. Dilek Kaya, “Onu bu hale düşüren kişinin cezasını çekmesi Mutlu’yu biraz olsun sevindirecek, ona en güzel haber olacak” şeklinde konuştu.

OYA AYDOĞAN’I RÜYASINDA GÖRDÜ

Kardeşinin Oya Aydoğan’ın kaybına da çok üzüldüğünü söyleyen Kaya, Mutlu'nun Oya Aydoğan'ı cenaze töreninin ertesi günü rüyasında gördüğünü ve rüyasıyla ilgili bir detay vermemesine rağmen Aydoğan'ın gittiği yerde çok daha huzurlu ve mutlu olduğunu söylediğini belirtti.

Mutlu Kaya rüyasıyla ilgili olarak ablasına, “O şimdi çok mutlu, melek oldu ve artık çok daha iyi bir yerde” ifadelerini kullanmış.