Mutlu Kaya tedavi için destek bekliyor

Geçtiğimiz yıl katıldığı ses yarışmasıyla adından söz ettiren ve ardından eski erkek arkadaşı Veysi Ercan tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya adeta ölüme terk edildi.

Mutlu Kaya tedavi için destek bekliyor
Sözcü'den Mustafa Kızgınyürek'in haberine göre İzmit'te tedavi gördüğü hastanede soruları yanıtlayan Mutlu Kaya, kendisini vuran; 'tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan geçtiğimiz gün sonuçlanan mahkeme kararıyla 15 yıl hapis cezası alan Veysi Ercan'ın cezasını az buldu.

Mutlu Kaya;  “Hiç iyi değilim ve kendimi çok kötü hissediyorum. Ben konuşamıyorum,yürüyemiyor ve yemek yiyemiyorum. Benim sağlığım, gençliğim yok olmuşken onun aldığı ceza sadece 15 yıl. Böyle adalet olmaz, karara itiraz edeceğim” şeklinde konuştu.

PARAMIZ YOKSA TEDAVİ DE YOK

Fikret Orman'ın karşıladığı 2 haftalık fizik tedavi için İzmit'te özel bir  hastanede tedavi olan ve hastanede kaldığı müddetçe sağlık durumunun iyiye gittiğini belirten Mutlu Kaya; “Allah Fikret Orman'dan bin defa razı olsun. Verdiği sözü tuttu ve bizi buraya kadar getirdi. 16-17 gündür burada tedavi görüyorum ama onun bizim için karşıladığı seanslar bitti maalesef ve bu yüzden de köyümüze geri dönmek zorundayım. Tedavi sürecimiz burada iyiye gidiyordu ama maalesef kendi imkanlarımızla devam edemeyeceğimizden dolayı Pazartesi günü hastaneden çıkış  yapmamız gerekiyor ve tekrar Diyarbakır'a geri döneceğim” dedi.

YARDIM ELİ BEKLİYOR

Diyarbakır'da da maddi durumlarının iyi olmaması nedeniyle tedavi göremediğini söyleyen Mutlu Kaya; “Buradan çıkıp evime döneceğim ve  yine bir yardım eli gelene kadar evimde bekleyeceğim. Ünlü sanatçıların ve iş adamlarının bana yardım ellerini uzatmasını bekliyorum” diye konuştu. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, telefonla bağlandığı bir televizyon programında Mutlu Kaya'nın durumuna duyarsız kalmadığını belirterek; “Mutlu kızımızın hikayesi beni çok etkiledi. Benim de kızlarım var ve Mutlu'nun masraflarını üstleniyorum. Üzerimize düşen neyse yapmaya hazırım. 25 tanelik fizik tedavi seansının masraflarını ben üstleneceğim” diyerek tedavi sözü vermiş ve bu sözünü de yerine getirmişti.

Fikret Orman'ın üstlendiği tedavi masrafları sayesinde fizik tedavisi gören Mutlu Kaya, Orman'ın üstlendiği seansların bitmesi nedeniyle evine dönmek zorunda ve kendisine uzatılacak bir başka yardım eli bekliyor.