Mutlu Kaya’nın tedavisi GATA’da sürecek!

Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya,fizik tedavi ve rehabilitasyon için ambulans helikopterle GATA'ya sevk edildi.

Mutlu Kaya’nın tedavisi GATA’da sürecek!
Sözcü'de yer alan habere göre bir televizyon programındaki ses yarışmasıyla tanınan ve ardından Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki evinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya, fizik tedavi ve rehabilitasyon için Gülhane Askeri Tıp Akademisi’ne (GATA) sevk edildi.

Mutlu Kaya, tedavisinin 51. gününde Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden ambulansla alınarak, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ndeki helikopter pistine getirildi.

EL SALLADI

Burada sağlık ekiplerinin kontrolünde sedye ile ambulans helikoptere taşınan Kaya, kendisini uğurlamaya gelen yakınlarına el sallayarak tebessüm etti.

Kaya’nın yolculuk öncesinde gözyaşı döktüğü görüldü. Ağabeyi Muhammed Kaya ve yakınları tarafından uğurlanan Kaya’nın annesi ve babasının da uçakla Ankara’ya gittiği bildirildi.

Mutlu Kaya, Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde İstanbul’da katılacağı televizyon programı öncesi evinde prova yaparken 18 Mayıs Pazartesi gecesi başından silahla vurularak ağır yaralanmıştı. Olayla ilgili Kaya’nın eski erkek arkadaşı olduğu belirtilen Veysi Ercan tutuklanmıştı.

Mutlu Kaya’nın tedavisi GATA’da sürecek!