Karşıyaka'da 'mutluluğun formülü' belli!

Başkan Altuğ, hafta sonuna kadar oyuncularla görüşeceklerini, şartları iyileştirip kadroyu korudukları taktirde gelecek sezon rahatlıkla 1. Lig’e çıkacaklarını söyledi.

Mutluluğun formülü çok açık!
Yeni Asır'dan Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off şansını bitime 1 hafta kaybeden Karşıyaka'da Başkanı Mutlu Altuğ, 21 Mayıs'taki genel kurul öncesi yönetimi 4-5 yeni isimle güçlendireceklerini ve futbolda hedefe gelecek sezon ulaşacaklarını söyledi. Takımındaki oyuncularla hafta sonuna kadar görüşeceklerini belirten Altuğ, "Tüm oyuncularımızı takımda tutmak istiyoruz" dedi.

GÖRÜŞMELER YAPILACAK

Bu takımı korudukları ve şartları iyileştirdikleri takdirde gelecek sezon güle oynaya bir üst lige çıkacaklarını iddia eden Altuğ, "Biz bütün çalışmamızı bu yönde yapıyoruz. Bu haftadan itibaren oyucularımızla oturup konuşacağız. Onlarla anlaşıp rahat bir tatil dönemine çıkmalarını sağlamak istiyoruz. Maddi kaynak için görüşmelerimiz var. Onlardan da en kısa sürede sonuç gelecek" dedi.

HEPSİNE TEŞEKKÜR

Ekonomik sıkıntılar ve transfer yasaklarına rağmen Karşıyaka'nın kimsenin beklemediği bir başarı yakaladığını söyleyen Altuğ, "Tüm antrenör ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Büyük bir inançla haftaya kadar Play-Off yarışı içinde oldular. Biz bu sezon gerekli dersleri aldık. Gelecek yıl sağlıklı koşullarda yarışa başlar, birlik ve beraberlik içinde olursak hedefimize ulaşırız" dedi.
Konular Spor Haberleri