Müzik dünyasında yıldızlar savaşı!

Müzik dünyasında önümüzdeki zamanlarda fırtınalar esecek. Tarkan, Gülşen ve Demet Akalın gibi ünlüler albümlerini birer birer piyasaya sürecek.

Müzik dünyasında yıldızlar savaşı!
Akşam Gazetesi'nin haberine göre sektöre renk katması beklenen albümler önümüzdeki günlerde yağmur gibi yağacak ve tam bir yıldızlar savaşına neden olacak. Gülşen, Tarkan, Ozan Çolakoğlu, Demet Akalın, Mustafa Sandal, Mustafa Ceceli ve Funda Arar gibi isimler art arda çalışmalarını sunacak. İddialı projelere imza atmak isteyen yıldızlar, sıkı çalışıyor.

DEMET STÜDYOYA GİRDİ

23 Nisan’da yeni albümünü çıkaracak olan Demet Akalın, vaktinin çoğunu stüdyoda geçiriyor. Yepyeni şarkılara imza atacak olan Akalın, sözü Hakkı Yalçın ve müziği Ayla Çelik ile Serdar Aslan’a ait olan eserle çıkış yapacak. Şarkının sözleri ise şöyle: "Nelere dayandı yürek, kimleri sen de hatırlasın, sonunu bilmez ki ateş, bırak gönlünce yansın."

İLKBAHARDA 10 ŞARKI

Gülşen, albümünü ilkbaharda çıkaracak. ‘Bir İhtimal Biliyorum’ şarkısıyla listelerde yer alan popçu, albümünü eşi Ozan Çolakoğlu’yla birlikte hazırlıyor. DMC etiketiyle piyasaya sürülecek olan çalışmada 10 şarkı yer alacak.

‘GEL BANA’ DİYECEK

Mustafa Sandal, DMC etiketiyle yayımlanan ‘Aşk Kovulmaz’ isimli tekli çalışmasının ardından yeni single’ını bu ayın sonunda sunacak. Sandal, sözlerini kendisinin yazdığı ‘Gel Bana’ şarkısından sonra albümünü yayımlayacak.

2. PROJE ALBÜMÜ

Müzik piyasasının önemli aranjörlerinden Ozan Çolakoğlu, 2. proje albümü için kolları sıvadı. Tarkan, Gülşen ve Edis gibi isimlere çalışmasında yer verecek olan müzik adamı, ilkbaharda albümünü  müzikseverlerle buluşturacak. 
Konular Müzik