Müzik dünyasını karıştıracak liste!

Youtube, Spotify ve i-tunes bu ay en çok dinlenen sanatçıları açıkladı. Sıralamada Aleyna Tilki, Oğuzhan Koç, İrem Derici ile Ece Seçkin ipi göğüsledi.

Müzik dünyasını karıştıracak liste!
Akşam'da yer alan habere göre müzik dünyasının çok tartışılan ‘En çok ben dinlendim’ tartışmasına son verecek listeler yayımlandı. Müzikonair sitesi Youtube, Spotify ve i-tunes’un yeni listesini yayımlayarak en başarılı sanatçıları açıkladı. Hem yabancı hem de Türkçe şarkılarının yer aldığı listenin başkahramanları Emrah Karaduman- Aleyna Tilki, Oğuzhan Koç, Ece Seçkin ile İrem Derici oldu.

Dünya starlarıyla yarış 

I-tunes’da Oğuzhan Koç birinci, Emrah Karaduman’ın Aleyna Tilki ile düeti Spotify’de ikinci sırada, İrem Derici ise Youtube listesinde 2’nci  sırada yer alıyor. Ece Seçkin ise Derici’nin peşinden geliyor.

‘Youtube’da en çok ben dinlendim’, ‘Listelerde en çok benim parçam çalınıyor’ haberleri de böylelikle farklı bir boyuta taşınmış oldu.

Sosyal medyada birinci oldukları listeleri paylaşan ünlülerin ise bu duruma nasıl bir tepki vereceği şimdiden merak konusu...
Konular Müzik