
Pop müziğin usta yorumcusu Selçuk Ural’ın 45’inci sanat yılı için düzenlenen konserde; Sezen Aksu, Ferhat Göçer, Mustafa Ceceli ve Enbe Orkestrası yer alacak.
Kuruceşme Arena’da yarın gece yıldızlar geçidi yaşanacak. Pop müziğin usta sesi Selçuk Ural’ın 45’inci sanat yılı için düzenlenecek gecede; Sezen Aksu, Ferhat Göçer, Mustafa Ceceli, Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası sahneye çıkacak. Selçuk Ural için şarkı söyleyecek tüm sanatçılara Enbe Orkestrası’yla birlikte eşlik edecek olan Behzat Gerçeker, solo piyano resitali de verecek.
SÜRPRİZ ŞOVLAR
Farklı şov ve sürprizlerin de yer alacağı özel gecede; sunucu Hakan Eren de DJ kabinine geçerek nostaljik parçalar çalacak. Gecenin gelirinin bir kısmı, Kardelen Projesi’ne burs olacak.