Nadide Sultan: "Bebek, kariyeri olumlu etkiler"

Nadide Sultan, yönetmen Hakan Yonat’la mutlu evliliklerini bir bebekle taçlandırmaya hazırlanıyor. 6 aylık hamile olan sanatçı, doğum sonrası sahne çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Nadide Sultan: "Bebek, kariyeri olumlu etkiler"
Nadide Sultan'ın Akşam'da yayınlanan röportajı...

İlk olarak tebrik ederiz. Yılbaşında anne olacağınızı müjdelediniz. Nasıl gidiyor hamilelik?


Çok teşekkürler. Allah’a çok şükür etrafıma bakınca, ne kadar şanslı bir anne adayı olduğumu görüyorum. Çok rahat geçiyor, çok sağlıklıyız. 

Hamile olduğunuzu öğrendiğinizde ilk olarak ne hissetiniz?

Çok hem de çok sevindim. Gözyaşlarıma hâkim olamadım

Eşinizle bu durumu nasıl paylaştınız?

Test yaptığımı bildiği için, eşim benden telefon bekliyordu. Onu da ağlayarak aradım. Tabii mutluluğumuzu tarif etmemizin imkânı yok.

ALLAH'IN BİR MUCİZESİ

Çocuğunuzu kucağınıza aldıktan sonra da sahne çalışmalarına devam edecek misiniz?


Hamileliğimin başından itibaren sahneye çıktım, devam da ediyorum. Allah izin verirse, doğumdan çok kısa bir süre sonra sahneye çıkmayı planlıyorum. Doktorum da bunda bir mahsur görmüyor. 

Çocuğun kariyeri etkilediği düşünülüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kötü yönde mi? Eğer bunu kastediyorsanız cevabım hayır. Onlar Allah’ın mucizesi, onlar bir melek. Allah’ın gönderdiği böylesine büyük bir hediye hayatınızı da, işinizi de her şeyi de en olumlu yönde etkiler. Zaten örneklerini tüm dünyada da ülkemizde de görüyoruz. Hatta birçok ünlü birden çok, çocuk sahibi oluyor. Galiba bir çocuğun olunca, daha çok olsun istiyorsun (gülüyor).

Eskiye nazaran magazinden uzak duruyorsunuz.


Her şeyi dozunda seviyorum. Magazini de severim. Ama öyle her gün magazin programlarında olayım gibi hırslarım yok. Benim hırslarım daha iyi şarkılar yazayım, daha iyi şarkı söyleyeyim, sahne performansımı daha nasıl yukarıya çekerim gibi akademik tarafımı geliştirme derdindeyim. 

ÇALIŞMADAN DURAMAM

Yeni çalışmalarınız var mı?


Bir sürü şarkı yazıp çiziyorum, stüdyoda demolar yapıyorum. Çalışmadan duramam ben…

Kimi ünlü isimler, dadı tutarak bebeklerini büyütüyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Çalışan bir anne olacağım için, mutlaka bir desteğe ihtiyacımız olacak. Yardımcımız olmak zorunda. Sanırım bu mucizeyi yaşarken, bebeğimiz için en iyisini adım adım yaşayarak bulacağız.
Konular Röportaj