Tolga Savacı'nın nafaka davasında uzlaşma

İşlettiği otel yüzünden borca girdiğini ve icra takipleri nedeniyle zor günler geçirdiğini iddia eden Tolga Savacı, eski eşine oğlu Toğan Atilla için nafaka olarak emekli maaşını vermeyi kabul etti.

Nafaka davasında uzlaşma!
Tolga Savacı emekli maaşıyla nafaka ödeyecek

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre Tolga Savacı’nın eski eşi Özlem İbrahimoğlu, İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak 8 yaşındaki oğulları Togan Atilla için aylık 2 bin 500 lira iştirak nafakası talebinde bulundu.

İbrahimoğlu’nun avukatı, “Lüks bir yaşam süren davalı koca, birkaç ay ev kirası ödemesi dışında müşterek çocuk için hiçbir katkıda bulunmamıştır. Tolga Savacı’nın 2010 yılında ödemeyi taahhüt ettiği 1000 lira iştirak nafakasının 2 bin 500 liraya çıkarılmasını talep ediyoruz” dedi.

Davanın önceki gün görülen duruşmasına katılan Savacı, şöyle dedi: “Şu an için aktörlük gelirim yok. 2 bin 500 liralık iştirak nafakası çok fazla, bunu karşılayamam. Şu an sadece emekli maaşıyla yaşıyorum. Ama oğluma emekli maaşımın tamamını iştirak nafakası olarak ödemeyi kabul ediyorum.” Özlem İbrahimoğlu’nun da bu teklifi kabul etmesiyle dava kapandı.