Natalie Wood'un ölüm nedeni değişti

Hollywood yıldızı Natalie Wood'un ölümüyle ilgili 30 yıl sonra başlatılan soruşturmada, boğulmadan önce darp edildiği ortaya çıktı.

Natalie Wood'un ölüm nedeni değişti

RUS asıllı ABD'li sinema oyuncusu Natalie Wood'un esrarengiz ölümüyle ilgili 30 yıl aradan sonra açılan yeni soruşturmada şoke edici bulgulara ulaşıldı. 29 Kasım 1981'de ünlü aktör Robert Wagner'la evliyken, eşinin yatından denize düşerek boğulan Natalie Wood'un ölmeden önce vücudunda ezik ve morluklar olduğu ortaya çıktı. Los Angeles Adli Tıp Kurumu, bu bulgular ışığında Wood'un ölüm nedenini 'kaza' yerine 'boğulma ve belirlenemeyen neden' olarak değiştirdi. Wood'un ölümüyle ilgili soruşturma, 2011 yılı sonunda yeniden açılmıştı.

1938'de doğan yıldız; kariyerine 4 yaşında annesinin zorlamasıyla başlamış, 3 kez Oscar'a aday gösterilmişti. 1953'te kendisinden 23 yaş büyük olan ünlü aktör ve şarkıcı Frank Sinatra ile ilişkisiyle gündeme gelen aktrise şöhreti 'Asi Gençlik' filmi getirdi. Eşi Robert Wagner'ın yatından denize düşerek boğulan Natalie Wood'un sır dolu ölümü aydınlatılamamış, şüpheli olan eşi ve Christopher Walken delil yetersizliğinden serbest bırakılmıştı.

SABAH İNTERNET SİTESİ