Natalie Wood’un ölümünde eşi şüpheli!

1981’de yat turunda denize düşüp ölen oyuncu Natalie Wood’un dosyası 6 yıl önce yeniden açılmıştı. Polis, Wood’un aktör eşi Robert Wagner’ın 'şüpheli kişi' olduğunu açıkladı.

Natalie Wood’un ölümünde eşi şüpheli!
Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Rus asıllı ABD'li film yıldızı Natalie Wood'un 1981'de gizemli ölümünü soruşturan Amerikan polisi, sinema oyuncusunun eşi Robert Wagner'ın artık 'şüpheli kişi' konumunda olduğunu açıkladı.

Los Angeles'ta Wood'un ölümünü soruşturan dedektifler, Wagner'in geçmişte sürekli o dönem yaşadıkları ile ilgili olarak farklı şeyler söylediğini ve sözlerinin tutarlı olmadığını belirtti. Amerikan CBS News televizyonuna konuşan polis yetkilisi John Corina, soruşturmada son 6 yılda elde ettikleri bulguların şüphe oklarının Wagner'e yönelmesine neden olduğunu söyledi.

John Corina, "Robert Wagner'in, Natalie Wood kaybolmadan önce onunla birlikte olan son kişi olduğunu biliyoruz. Wagner, diğer tüm görgü tanıklarının söylediklerinden farklı konuşuyor" ifadelerini kullandı.

KAZA VE BELİRLENEMEYEN DİĞER NEDENLER

Natalie Wood, 29 Kasım 1981 tarihinde, 43 yaşındayken eşi Robert Wagner ve ünlü aktör Christopher Walken ile birlikte çıktığı bir yat turu sırasında denize düşerek boğulmuştu. Wood'un ailesi, yetkililerden, ünlü oyuncunun ölümüyle ilgili soruşturmada elde edilen bilgilerin yeniden incelenmesini istemişti. Los Angeles Adli Tıp Kurumu, 2012'de yeni deliller ışığında Wood'un ölüm nedenini 'kaza' yerine 'boğulma ve belirlenemeyen diğer nedenler' olarak değiştirmişti.

TARTIŞTIĞINI KABUL ETMİŞTİ

87 yaşındaki Robert Wagner, son gelişmeler hakkında bir açıklama yapmadı. Anılarında ölümü öncesi Natalie Wood ile tartıştığını kabul eden Wagner'in, soruşturmanın yeniden açıldığı 2011 yılından bu yana dedektiflere görüş bildirmediği belirtiliyor.