Nazlı Çelik ödül törenine korumayla katıldı

Yıldız Teknik Üniversitesi’nin düzenlediği ‘Yılın Yıldızları Ödülleri’ geçtiğimiz gece gerçekleşti. Ödül törenine Nazlı Çelik, özel polis koruması ile katıldı.

Nazlı Çelik ödül törenine korumayla katıldı
Vatan'dan Emrah Akçaay'ın haberine göre Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü tarafından 15. kez düzenlenen ‘Yılın Yıldızları Ödülleri’ önceki akşam sahiplerini buldu.

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu ödül törenine Hollandalı eşi Julia Looman ve oğlu Mahir’le katıldı. 2016 Yılının En Beğenilen Sporcusu ödülüne layık görülen Sofuoğlu ödül sırasını beklerken oğlu Mahir’i doyurdu. En Beğenilen dizi erkek oyuncusu İlker Kaleli katılacağı törene son anda rahatsızlanıp hastaneye gitmesiyle katılamadı.

Sunucu Nazlı Çelik geceye polis korumasıyla katıldı. Ödülünü, “Ülkede artık kan akmasın, analar ağlamasın” diyerek alan Çelik’i polis koruması bir metre arayla takip etti.

En Beğenilen dizi kategorisinde ödül alan ‘İçerde’ dizisinin oyuncularından Damla Colbay ve Gözde Kansu ödülü İçerde ekibi adına aldıklarını söyledi. Kansu, “Biz geldik onlar dövüşüyor” dedi.