Nazmi Dede ölü bulundu!..

Bursa'nın Yıldırım İlçesi’nde 16 gün önce gezmek için evden ayrılan 81 yaşındaki Nazmi Doğan, Uludağ eteklerinde ölü bulundu.

Nazmi Dede ölü bulundu!..
Milliyet'te yer alan habere göre Yıldırım İlçesi Değirmenönü Mahalesi Dere Sokak’ta eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşayan Nazmi Doğan, 16 gün önce öğle saatlerinde evinden ayrılarak, gezmeye çıktı. İddiaya göre akşam saatlerine kadar kendisinden haber alınamayan Nazmi Doğan’ı, gelini Ayten Doğan cep telefonundan arayarak, kendisini merak ettiklerini söyledi.

GELİN BENİ KURTARIN

Nazmi Doğan ise kaybolduğunu ve yönünü kaybettiğini belirterek, "Nerede olduğumu bilmiyorum. Sadece su sesi geliyor. Çok korkuyorum. Gelin beni kurtarın" dedi. Ayten Doğan e eşi Akın Doğan’ı telefonla arayarak, durumu anlattı.

Bunun üzerine haber verilmesi üzerine  ormanlık bölgede, Jandarma, Sivil Savunma ve AKUT’tan 220 kişilik ekip ve 4 eğitimli köpek, 4 gün boyunca, 18 kilometrekarelik alanda arama yaptıysa da Doğan’a ulaşamadı. Arama çalışmalarının sonlandırılmasının ardından bu Sabah Fidyekızık Mahallesi Balaban Köyü rampası Kanlıgöl Mevkii’nde doğa yürüyüşüne çıkanlar, sabah saat 07.30 sıralarında bir ceset gördü. Vatandaşların durumu jandarmaya bildirmesi üzerine bölgeye gelen ekipler inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonucu cesedin  Nazmi Doğan’a ait olduğu belirlendi. Nazmi Doğan’ın cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, soruşturmaya başlandı.