N’Doye yazılır Damdoy okunur!

Trabzonspor’un Senegalli yıldızı adının telaffuzunu bir yıl sonra söyledi. Taraftar espriyi patlattı: 'Adı değişince gol oldu yağdı...'

N’Doye yazılır Damdoy okunur!
Sabah'ta yer alan habere göre Süper Lig'de Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda da Çorum Belediye'ye attığı gollerle Trabzonspor'a hayat veren N'Doye, bir yıl sonra ismiyle ilgili gerçeği açıkladı… Senegalli yıldız, tüm Türkiye'nin bir yıldır 'Endoy' diye telaffuz ettiği isminin 'Damdoy' olduğunu söyledi. Bordo-mavili taraftarlar bu durumu espriye vurdu. Sosyal medyada bu duruma farklı yorumlar yapılırken, "Dame N'doye, ismini Damdoy yaptıktan sonra gol olup yağdı resmen. Acaba Suk'un ismini de Fatih mi yapsak", "Her şey N'Doye'yi satıp Damdoy'u aldıktan sonra başladı" en dikkat çekenler olarak öne çıktı.

ARABALAR YENİLENDİ

Trabzonspor'un sponsorlarından Doğuş Otomotiv, 12 adet Audi marka aracı kulübe teslim etti. Bahadır Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Ömer Kemerkaya tarafından genel müdür yardımcısı Osman Aydın'a teslim edilen 9 adet A3, 2 adet A4 ve 1 adet A7 modelindeki Audi marka araçlar, teknik heyet ve futbolcuların kullanımına sunuldu.

N’Doye yazılır Damdoy okunur!

Ç.RİZE BİLETLERİ 10 LİRA

Trabzonspor, Pazar günü Ç.Rizespor ile oynayacağı Süper Lig maçının bilet fiyatlarını açıkladı. Biletler en düşük 10, en yüksek ise 500 liradan satışa çıktı. Buna göre Kale arkaları 10, Maraton 20, Misafir takım 25, Kapalı (A-D-E-H) 40, Kapalı (B-CF- G) 50, VİP 100 ve VİP Özel 500 lira olarak belirlendi.
Konular Spor Haberleri