Ne zaman gol atsa ünlü biri ölüyor!..

Ne zaman gol atsa ünlü birisi ölen Arsenalli Ramsey'in City karşısındaki golünün ardından, bu kez Robin Williams hayatını kaybetti.

Ne zaman gol atsa ünlü biri ölüyor!..
Skorer'den Onur Dinçer'in haberine göre Hollywood'un ünlü isimlerinden Robin Williams'ın ölümü Arsenalli futbolcudan soruldu. Kendisi her gol attığında ünlü bir ismin hayatını kaybettiği Aaron Ramsey, Californiya'daki evinde ölü bulunan unutulmaz aktörün ölümüyle de ilişkilendirildi.

Ramsey takımının önceki gün Community Shield kupasında Manchester City'yi 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada gollerden birisini kaydetmişti. 23 yaşındaki oyuncunun lanetinin sürdüğü, bu kez de Ölü Ozanlar Derneği, Can Dostum, Balıkçı Kral ve Günaydın Vietnam gibi filmleriyle efsaneleşen Robin Williams'ın ölümünü getirdiği yorumları yapıldı. 

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi play off turundaki rakibi olan Arsenal'in Galli yıldızı geçtiğimiz sezon başladığı art arda sıraladığı gollerine bu sezon da ara vermeden devam ediyor. Ramsey, geçen sezon Fenerbahçe'ye de iki maçta toplam üç gol atma başarısı göstermişti. Onun gollerinin ardından Usama Bin Ladin, Steve Jobs, Muammer Kaddafi, Whitney Houston, Ken Norton başta olmak üzere bir çok ünlü isim hayatını kaybetti.  
Konular Spor Haberleri