Necati Şaşmaz sözünü tuttu

Geçtiğimiz günlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Elmalı İlçesi’nde vatandaşlarla buluştuğu bir toplantı organize etmişti.

Necati Şaşmaz sözünü tuttu

Toplantıda Yakaçiftlik Kadın Kolları Başkanı, Türel’den bölgelerindeki bir engelli için akülü araba talep ettiğinde toplantıyı izleyen Necati Şaşmaz da, bu arabayı kendisinin alacağını söylemişti.

Menderes Türel’in toplantı sırasında “Polat Alemdar sürprizi” diyerek esprili bir dil ile duyurduğu jest yerine getirildi. Necati Şaşmaz, gerekli aracı temin etti ve ihtiyaç sahibi Kadriye Oktay ile buluştu.

Artık, evden çıkıp hayata dahil olabileceği, okula rahatgeebeleceği için çok mutlu olan doğuştan engelli Kadriye Oktay (10) Necati Şaşmaz’a, başarılı karnesini göstererek teşekkür etti.

Necati Şaşmaz da engelli bireylerin toplumun içinde yer alması, hayatlarını herkes gibi sürdürebilmelerinin önemini belirtti ve bu konuda her zaman yardıma hazır olduklarını dile getirdi. Böyle bir sevaba vesile olanlara da teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Elmalı’ya yaptıkları yatırımları anlattığı ziyaretinde PANA Film’in, “Nöbet” dizisinin çekimleri boyunca oyuncularını ağırlayacağı tesisi de ziyaret etmiş,  Menderes Türel ve Necati Şaşmaz burada da objektiflere birlikte poz vermişlerdi.