Nefise Karatay'ın kitabı çıkıyor!

Kızını kucağına almak için gün sayan Nefise Karatay, hamilelik sürecinde yaşadıklarını günü gününe kaleme aldığını söyledi. Ünlü sunucu, tuttuğu günlüğü yayınlayıp anne adaylarına rehber olmak istediğini açıkladı.

Nefise Karatay'ın kitabı çıkıyor!
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre 8,5 ay­lık ha­mi­le ol­ma­sı­na rağ­men form­da gö­rün­tü­süy­le her­ke­si şa­şır­tan Ne­fi­se Ka­ra­tay, ha­mi­le­lik sü­re­ci­ni gün­lük tu­ta­rak ka­le­me al­dı­ğı­nı söy­le­di.

Gün­lü­ğün­de  ha­mi­le­li­ği bo­yun­ca ya­şa­dık­la­rı­nı ve na­sıl form­da kal­dı­ğı­nı da ay­rın­tı­la­rıy­la yaz­dı­ğı­nı be­lir­ten ün­lü su­nu­cu, “Hem an­ne aday­la­rı­na reh­ber ol­mak hem de kı­zı­ma ha­tı­ra ol­sun di­ye yaz­dık­la­rı­mı ki­tap ola­rak ya­yın­la­mak is­ti­yo­ru­m” de­di.

AB­D’­de doğum yapanları eleştirdi

Do­ğa­cak kı­zı­na Ma­ya is­mi­ni ve­re­cek­le­ri­ni be­lir­ten Ka­ra­tay, do­ğu­mu Tür­ki­ye­’de ya­pa­ca­ğı­nı söy­le­di.

ABD'de do­ğum ya­pan ün­lü­le­ri eleş­ti­ren ün­lü su­nu­cu, “Ben­ce yurt­dı­şın­da do­ğum yap­mak çok ge­rek­siz. Ame­ri­ka­’da­ki­ne na­za­ran Tür­ki­ye­’de da­ha iyi şart­la­rın ve has­ta­ne­le­rin ol­du­ğu­na ina­nı­yo­rum. Önem­li olan ra­hat bir do­ğum yap­mak.

Ai­lem dost­la­rım ya­nım­da ol­du­ğun­da ben da­ha mut­lu olu­yo­rum. Kı­zı­mın il­la Ame­ri­kan va­tan­da­şı ol­ma­sı şart de­ği­l”
de­di.