Negihan'ın ölümünün altından dram çıktı!

Antalya’da şalıyla kendisini asarak yaşamına son veren Negihan G.’nin (30) ölümünün altından dram çıktı.

Negihan'ın ölümünün altından dram çıktı!
Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre Antalya’da şalıyla kendisini asarak yaşamına son veren Negihan G.’nin (30) ölümünün altından dram çıktı. Negihan G. ölmeden önce yazdığı 3 sayfalık mektupta, babasının kendisini taciz ettiğini, kocasının kendisini kız kardeşleri ve arkadaşlarıyla aldattığını, boşandıktan sonra birlikte olduğu sevgilisinin de ihanetine uğradığını kaydetti. Negihan G., mektubun sonunda ise ‘vasiyet’ başlığı altında her şeyin satılıp, paranın iki kızı üzerine yatırılmasını istedi.

Acıların kadını

Negihan G.’nin bıraktığı mektupta şu ifadeler yer aldı:

- Yine ihanet yine entrika. Ey hayat daha neleri yaşatacaksın, nereden vuracaksın ki? Önce baba tacizi, sonra kız kardeşlerimin eşimle birlikte oluşu, arkadaşlarımın eşimle birlikte olması. Şimdi son olarak kuzenim R. İhanetle dolu bir hayat.

- Ben hep düştüğümde kendim ayağa kalkmayı bildim. Yaşadığım acılar beni hep bir tık daha büyüttü. Şu an içimdeki sızıyı anlatabilecek bir cümle yok ki.

- Haftanın 6 günü işimde çalışıyor akşamları da ekstra garsonluğa gidiyorum. Bir pazarım var onda da ev temizliğine gidiyorum. Sadece ayaklarımın üstünde durmaya çalışan bir zavallıyım.

- Hakkımı helal etmiyorum. Emek verip arkamdan oynayanlara asıl hakkım helal değil
.

Negihan'ın ölümünün altından dram çıktı!