Nejat İşler'in moraran parmakları kesilecek mi?..

Yoğun bakımda tedavi gören Nejat İşler’in sağlık durumunun yapılan açıklamalardaki gibi iyiye gitmediği iddia ediliyor.

Nejat İşler'in moraran parmakları kesilecek mi?..

Ünlü oyuncunun çoklu organ yetmezliğinden parmaklarının morardığı belirtiliyor.

Bir süredir  Acıbadem Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Nejat İşler’den iyi haberler gelmesi tüm sevenlerini sevince boğarken, ünlü sanatçının aslında oldukça zor günler yaşadığı öğrenildi.

ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

İşler’in doktorunun en son yaptığı açıklama; sanatçının solunum cihazından ayrıldığı ve yakınlarıyla konuşabildiği, çoklu organ yetmezliğinin de ortadan kalktığı yönünde olmuştu. Ancak ünlü oyuncunun durumunun doktorunun açıkladığı gibi olmadığı, organlarının iflas derecesine geldiği iddia edildi. 

Hastane yetkilileri gizlilik kararı çıkartıp ünlü sanatçının dosyasına doktorları dışında kimsenin bakmamasını sağladı. Basından gizlemeye çalıştıkları tedavi sürecinde, diyaliz makinesine bağlı olan İşler’in yanında sadece kardeşi bulunuyor. Siroz olduğu iddia edilen ünlü sanatçının parmaklarının morardığı  ve kesilme tehlikesiyle karşı karşıya geldiği de iddialar arasında.  Uyanınca ağlayıp sinir krizi geçirdiği öğrenilen ünlü sanatçının, bu kötü duruma gelmesine uzun süre bakımsız kalmasının sebep olduğu konuşuluyor.

OKAN IŞIK / BUGÜN İNTERNET SİTESİ