Nermin Bezmen nikah masasına oturuyor

Nermin Bezmen kendisinden 10 yaş küçük Tolga Savacı ile bu ay evleniyor. Çift nikah için sağlık raporu başvurusunda bulundu.

Nermin Bezmen nikah masasına oturuyor
Vatan'dan Gülşen Yüksel'in yazısı.. Oyuncu Tolga Savacı (51) ile sosyetik yazar Nermin Bezmen (61) ilişkilerinde 5’inci yıla girdi. Çift daha önce yaptıkları röportajlarda evliliği düşünmediklerini söylüyorlardı. Ancak ne olduysa oldu, sürpriz bir karar alarak evlilik işlemlerine başladılar.

Üç gün önce Sait Çiftçi Devlet Hastanesi’ne giden Bezmen ve Savacı evlenmek için sağlık raporu başvurusunda bulundu. ‘Hayırlı olsun’ demek için dün telefonla aradığım Tolga Savacı fazla detay vermek istemedi. “Rapor sonrası belediyeye giderek gün alacağız, her şeyin hayırlısı olsun” dedi.

Sadece ailelerin ve yakın dostların davetli olduğu nikah Nermin Bezmen’in Bebek’teki evinde kıyılacak.

Hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Tolga Savacı üçüncü kez, Nermin Bezmen ise ikinci kez evlilik heyecanı yaşıyor. Kurt Seyit ve Şura kitabının yazarı Bezmen’in 35 yıllık eşi Pamir Bezmen 2009 yılında beyin kanamasından ölmüştü.

Bu evliliğinden Pamir Cazım ve Pamira isminde iki çocuğu olan Bezmen’in iki de torunu var.

Tolga Savacı’nın da ikinci evliliğinden Atilla isminde 7 yaşında bir oğlu bulunuyor. Umarım kocaman bir aile olmayı başarırlar.