Neslihan Atagül: "Kadir bana deli gibi aşık"

Kadir Doğulu’yla nikah masasına oturduktan sonra hayata farklı baktığını söyleyen Neslihan Atagül, “Kadir, kendimi dünyanın en güzel kadınıymışım gibi hissettiriyor. Bana deli gibi aşık” dedi.

Neslihan Atagül: "Kadir bana deli gibi aşık"
‘Kara Sevda’ dizisinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül, BeStyle dergisine kapak oldu.

Hayatına çok kolay insan almadığını söyleyen oyuncu, Kadir Doğulu’yla nikah masasına oturduktan sonra özgürleştiğini belirtti. Doğrucu ve ne düşündüğünü söyleyen bir insan olduğunu anlatan Atagül, “Olabildiğince ben olmaya çalışıyorum. Birilerini memnun edeyim gibi bir amacım yok” dedi. Oyuncu, evliliğini hiç bitmesin, devamı gelsin istediği geceler gibi yaşadığını anlattı.

Doğulu’yla evlendikten sonra hayatı farklı görmeye başladığını dile getiren Atagül, “Beni çok seven, bana deli gibi aşık olan bir adam var. Keza ben de öyleyim. Kadir bana kendimi dünyanın en güzel kadınıymışım gibi hissettiriyor” şeklinde konuştu.

Çocuk için daha zamanları olduğunu ifade eden oyuncu şöyle konuştu: “Dünyanın hali ortada, sağlıklı bir beyin yetiştirmek istiyoruz. Kendi adımıza da daha bilinçli bireyler olmamız gerekiyor. Şu an için çocuk düşünmüyoruz...”

Neslihan Atagül: "Kadir bana deli gibi aşık"