Neslihan Atagül'ün bilinmeyen yüzü!

Güzelliğiyle dizilerin yanı sıra reklamların da aranan yıldızı olan Neslihan Atagül, sınıfta kaldı. Kaprisleriyle reklam sektöründeki birçok ajans ve fotoğrafçıyı bıktırdığı iddia edilen Atagül’ün adı ‘Bayan Kapris’e çıktı.

Neslihan Atagül'ün bilinmeyen yüzü!
Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de firmaların reklamlarında oynaması için teklif yağmuruna tuttuğu Neslihan Atagül hakkında şok iddia… Bugüne kadar pek çok markanın reklam filmleri ile dergilerin çekimlerinde görev alan 26 yaşındaki oyuncu, iddiaya göre kaprisleriyle herkesi canından bezdirdi. Beyaz cama yansıttığı neşesiyle milyonların gönlünde taht kuran oyuncu, magazin kulislerinde konuşulanlara göre setteki asabi halleriyle ise çalışanlara zor anlar yaşatıyor.

ÇALIŞANLAR YAKA SİLKTİ

Adı 'Bayan kapris'e çıkan Atagül, yer aldığı çekimlerde set ekibine bağırıp çağırıp istekleriyle de yaka silktirdi. Hemen her projede setteki çalışanlara illallah ettiren ünlü oyuncunun bu tavırları yüzünden, piyasadaki birçok reklam ajansıyla fotoğrafçının Atagül'le çalışmak istemediği öğrenildi. İddiaya göre daha önce Neslihan Atagül'le çalışıp kaprislerinden bıkan ajanslar, ünlü oyuncuya ikinci kez teklif göndermeyi dahi düşünmüyor. Atagül'ün naif görüntüsünün ardında sinirli bir kişiliğin barınması ise hayal kırıklığı yarattı.

Pek çok firmayla reklam anlaşması yapan Atagül, geçtiğimiz aylarda da eşi Kadir Doğulu ile bir gözlük markasının yüzü olmuştu.

GÜZEL VE ÇİRKİN

Milyonlarca kişinin beğenisini kazanan ünlü oyuncunun asabi kişiliği, yüzünün güzelliğiyle tezat oluşturuyor.