Neslihan'ın eski eşi ünlü oyuncuya vuruldu!

Özge Özberk, aradığı aşkı Milli voleybolcu Neslihan Demir'in eski eşi Orkun Danyel'de buldu. 7 aydır aşk yaşayan ikili, önceki akşam ilk kez birlikte objektiflere takıldı

Neslihan'ın eski eşi ünlü oyuncuya vuruldu!
Takvim'de yer alan habere göre güzel oyuncu Özge Özberk ile Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı Menajeri Orkun Danyel arasındaki aşk, önceki akşam ilk kez belgelendi.

Voleybolcu Neslihan Demir'le 7 yıllık evliliğini 2013'te olaylı bir şekilde noktalayan Danyel, Kasım 2014'te Özberk'le aşk yaşamaya başladı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ve bugüne kadar gazetecilere hiç yakalanmayan çift, önceki akşam bir davete birlikte katılarak 'görüntü vermeme kurallarını' bozdu.

İKİNCİ BAHAR...

Özge Özberk'le mekana el ele gelen Orkun Danyel, gazetecileri görünce hemen güzel sevgilisinin yanından ayrıldı. Gazetecilerin ısrarlı sorularıyla karşılaşan Özge Özberk ise "İyi akşamlar" dedikten sonra apar topar davetin olduğu salona girdi.

Bu arada Özge Özberk de işadamı Hayim Sadioğlu'ndan 2012 yılında boşandı. Özberk'in de tıpkı Orkun Danyel gibi eski evliliğinden bir çocuğu bulunuyor.