Nesrin Sipahi dinleyenlerini büyüledi

Türk sanat müziğinin ünlü sesi Nesrin Sipahi, dün akşam CRR Konser Salonu'nda sanatçı dostlarıyla beraber kendi şarkılarından oluşan bir repertuvarla sahnedeydi. Dinleyiciler efsane sanatçıyı ayakta alkışladı.

Nesrin Sipahi dinleyenlerini büyüledi
Efsane sanatçı Nesrin Sipahi ayakta alkışlandı!

Türk müziğinin yaşayan en büyük ustalarından Nesrin Sipahi, bugüne kadar gönlümüze taht kurmuş şarkılarıyla, yıllar sonra yeniden dinleyicisinin karşısına çıktı. Sipahi, dün akşam sanatçı dostlarıyla beraber kendi şarkılarından oluşan bir repertuarla sahnedeydi.

Bugüne kadar Türk Sanat müziği dışında, pop, halk müziği, jazz türlerinde de şarkılar söyleyen Nesrin Sipahi’nin hafızalardan silinmeyecek dev konseri için Ufuk Yıldırım'ın şefliğinde özel bir orkestra kuruldu.

Sipahi'yi izleyenler arasında ses sanatçısı Seçil Heper, oyuncular Yıldız Kültür ve Nilüfer Aydan gibi ünlü isimler dikkat çekti. Konserde değerli sanatçı Nesrin Sipahi’ye; Ayşegül Aldinç, Dilek Türkan, Elif Güreşçi, Eflatun, Faruk Korzay ve Melihat Gülses eşlik etti. Gecenin sunuculuğunu ise Umut Sezgin üstlendi.

Çok uzun zamandır canlı performans yapmayan Nesrin Sipahi, 'Ankara Rüzgarı' isimli eseri seslendirdikten sonra “Bu gece için gerçekten çok heyecanlıyım. Provalarda, şarkılarımı ve dinleyicilerimi ne kadar özlediğimi fark ettim. Sizler hep var olun. Sağ olun. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

29 Ekim’de 82 yaşına basacak olan Nesrin Sipahi’nin bu eşsiz gecesine tanıklık edenler, efsane gazinoların neonlarına adını yazdırmış, ülkemizi çok kereler yurt dışında başarıyla temsil etmiş; 400'ü aşkın plağa ses vermiş efsane sanatçıyı ayakta alkışladı.

Nesrin Sipahi dinleyenlerini büyüledi

Geceden kısa bir kesiti haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...

Konular Müzik