Nevşehir'de dehşet!..

Nevşehir’in Acıgöl ilçesi İnallı köyünde 70 yaşındaki Songül Kurtdoğan ve 40 yaşındaki engelli kızı Akkız Orhan yaşadıkları evde ölü, engelli 42 yaşındaki oğlu Mustafa Orhan ise yaralı olarak bulundu.

Nevşehir'de dehşet!..
CİHAN'da yer alan habere göre 4 gün önce bir akrabalarına yemeğe gelen anne, kız ve oğlundan hiç haber alınamadı. Yakınları ve komşuları, annenin Nevşehir’de yaşayan kızı Fatma’ya gittiğini düşündü. Bugün sabah saatlerinde komşuları okunacak mevlide davet için eve gitti. Kapıyı çaldıklarında açan olmayınca Nevşehir’de yaşayan kızı Fatma’yı aradılar. Kızı buraya gelmediğini söyleyince ablası Safinaz Arı kapıyı zorlayarak açtı ve içeride anne ile kızı ölü, oğlu ise yarı baygın olarak buldu.

Durum, jandarma ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, evde anne ve kızın cesetleri ile karşılaştı. Yaralı Mustafa Orhan, Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Cesetler, savcının incelemesinin ardından otopsiye gönderildi. Kesin ölüm nedenleri otopsi sonrasında ortaya çıkacak.

Baba Rahmi Orhan’ın 2 yıl önce vefat ettiği, ölmeden önce ise boşandıkları öğrenildi. 3 çocuktan ikisinin engelli olmasının akraba evliliğinden kaynaklandığı belirtiliyor.

Komşularından Sadiye Arı yaptığı açıklamada, “4 gün önce bir akrabasında yemek yemişler. Ondan sonra kimse bir haber alamıyor. Mevlide davet için gittiklerinde evin kapısı açılmamış. Nevşehir’de evli kızı olan Fatma’ya haber veriyorlar. Onda da olmayınca ablası Safinaz Arı kapıyı açıyor ve anne ile kızın cansız bedenini buluyor.” dedi.

Jandarmanın olayla ilgili tahkikatı devam ediyor.