Neymar'ın parasını harcıyorlar

PSG'nin Neymar'ın serbest kalma bedelini ödemesinin ardından transferde harekete geçen Barcelona, ilk girişiminin sürpriz bir isim için gerçekleştirdi.

Neymar'ın parasını harcıyorlar
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Barcelona, Neymar'ın PSG'ye gidişinin ardından kasasına giren 222 milyon Euro'yu harcamaya başladı.

Katalan ekibinin ilk olarak Real Sociedad'ın stoperi Inigo Martinez'in 32 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödeyerek kadrosuna katacağı belirtildi. Diario Sport'ta yer alan haberde bu transferin kısa süre içerisinde gerçekleşmesinin beklendiği ifade edildi.

Martinez'in ardından Coutinho

Barcelona'nın defans transferini tamamladıktan sonra ilk hamlesi Liverpool'dan Coutinho olacak. Liverpool'un ısrarla "Satmayacağız" açıklaması yaptığı futbolcuya imza attırarak şov yapmak isteyen kulüp, böylelikle Neymar'ın boşluğunu da yine bir Brezilyalı ile doldurmuş olacak.

Bonservisi için 100 milyon Euro

2013 yılında Inter'den Liverpool'a 13 milyon Euro'ya transfer olan futbolcu için 100 milyon Euro bonservis bedeli önerileceği iddia edilirken İngiliz kulübünün bu rakama ne yanıt vereceği şimdiden merak konusu.

Coutinho geçtiğimiz sezon Liverpool formasıyla 36 resmi maçta 14 gol atmış, 9 da asist yapma başarısı göstermişti.
Konular Spor Haberleri