Nihat Doğan'dan Buket Aydın paylaşımı

Kanal D Ana Haber spikeri Buket Aydın’ın kovulduğu iddiası gündeme bomba gibi düşerken Nihat Doğan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı dikkat çekti.

Nihat Doğan'dan Buket Aydın paylaşımı
MedyaRadar'ın haberine göre 31 Mart Yerel Seçimleri’nden önce ağırladığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “İstanbul, Ankara ve İzmir’i alacağız” açıklamasının ardından kahkaha atan ve tepki çeken Kanal D Ana Haber spikeri Buket Aydın’ın kovulduğu iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Bunun üzerine bir dönem mahkemelik olduğu ünlü şarkıcı Nihat Doğan sosyal medya hesabından Aydın'ın kovulduğu iddiasına yönelik paylaşımda bulundu. Doğan, ''Kardeşlerim kim bizim ahımızı aldı da iflah oldu'' dedi.

NE OLMUŞTU?

Türkücü Nihat Doğan'ın 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla gözaltına alınması haberi Kanal D Haber'de yayınlanmıştı. Haberin yayınlanmasının ardından bir çok tartışma yaşanmış ve Doğan, Kanal D Haber ve Buket Aydın'ı Twitter üzerinden hedef alan mesajlar paylaşmıştı.

MAHKEME, BUKET AYDIN'IN TALEBİ ÜZERİNE KORUMA KARARI VERMİŞTİ

Bugün Bakırköy 2. Aile Mahkemesi, Buket Aydın'ın talebi üzerine Nihat Doğan hakkında 3 ay süreyle koruma kararı verdi. Karara göre Nihat Doğan, Buket Aydın'a yönelik tehdit, hakaret, aşağılama içeren davranışlarda bulunamayacak, ev adresine ve bulunduğu yere yaklaşamayacak, telefon ve iletişim araçları ile rahatsız edemeyecek, varsa silahını polise teslim edecek, uyuşturucu, uyarıcı madde ve alkol kullanamayacak.

BUKET AYDIN KOVULDU MU?

Kanal D'de Buket Aydın'ın işine son verildiği iddiası medya gündemine bomba gibi düştü. Bu iddiaların hemen sonrasında Kanal D Ana Haber'de Buket Aydın yer almadı. Aydın ise iddiaları yalanlayarak izne ayrıldığını açıkladı.

İşte o paylaşımı...

Nihat Doğan'dan Buket Aydın paylaşımı