Nilüfer, konserinde Harun Kolçak’ı şarkılarıyla anacak

Sanatçı Nilüfer’in merakla beklenen 29 Temmuz’daki konseri için geri sayım sürerken, Nilüfer konserinde geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz Harun Kolçak’ı şarkılarıyla anacak.

Nilüfer, konserinde Harun Kolçak’ı şarkılarıyla anacak
Sözcü'de yer alan habere göre Harun Kolçak'ın ‘'Yıllar'' şarkısını seslendireceğini belirten Nilüfer; ‘'İkinci Çeyrek Asır albümünde benimle ”Yıllar” isimli şarkısını söylemek istiyordu. Ben de söz vermiştim, birlikte şarkı söyleyecektik. Kısmet olmadı. Bu şarkıyı konserimde söyleyerek onu anacağım. Eminim hissedecek'' dedi.

‘BABASININ GÖZ BEBEĞİ, ANNESİNİN CİĞERPARESİ NİLÜFER YUMLU…’

Bu sene 45. sanat yılını kutlayan Nilüfer, ayrıca konsere geleceklere hediye edeceği mini bir albüm de hazırlattı. “45. yıl fotoğraf albümü”nde sanatçının özel fotoğraflarının ve anılarının yanı sıra bir de Nilüfer'in yazdığı duygu dolu yazı bulunuyor.

‘'Ben Cemil Yumlu’dan olma Lütfiye Yumlu’dan doğma Nilüfer Yumlu. Bir evin tek çocuğu, babasının göz bebeği, annesinin ciğerparesi Nilüfer Yumlu.'' diyerek sevenlerine seslenen sanatçı; ‘'Ben de herkes gibi, hepiniz gibi, bazen kırılgan, bazen yılgın, bazen coşkulu, bazen aşık, yani herkes gibi hepiniz gibi yaşadın ve yaşamaya devam ediyorum. Ne kadar sürecekse bu yolculuk yine şarkılar eşlik edecek bana.. Şarkılarla anlam kazanmaya devam edecek eminim sonuna kadar… Ve ülkemin Nilüfer’i olmanın mutluluğu ile bir de…'' dedi.
Konular Müzik